BAFRA'DA FECİ KAZA

BAFRA'DA FECİ KAZA

KAZADA 1 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

A+A-

Samsun’un Bafra ilçesinde takla atan otomobilin sürücüsü yola savruldu ve arkadan gelen araçların üzerinden geçmesi sonucu feci şekilde hayatını kaybetti. 
Kaza, dün gece Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Samsun’dan Sinop istikametine seyir halinde olan Cevat Çakır’ın (41) kullandığı 55 JG 199 plakalı otomobil havanın yağışlı olması nedeniyle Bafra’ya 5 kilometre mesafede direksiyon hakimiyetini kaybederek takla attı. Takla atan otomobilin sürücü araçtan yola savruldu. Yolun ortasına savrulan otomobil sürücüsü Cevat Çakır, ana yolda seyir halinde olan diğer araçların üzerinden geçmesi sonucu 50 metre sürüklendi. Kazada sürücü Çakır, olay yerinde feci şekilde can verdi. 
Olay yerine gelen jandarma ekipleri yolu bir süre trafiğe kapattı. Yapılan inceleme sonunda ceset, Bafra Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Otomobil sürücüsünün cesedi daha sonra otopsi yapılmak üzere Samsun Adli Tıp Şube Müdürlüğü'ne gönderildi. Bafra Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından yol yıkanarak trafiğe açıldı.
Olayın şokunu yaşayan ve kendilerinden önce başka araçlarında yerde yatan şahsın üzerinden geçtiğini iddia eden bir aile, “Karanlıktan hiç bir şey görünmüyordu. Bir anda gördük, üzerinden geçtik. Bizden öncede de araçlar üzerinden geçmiş, durmamış. Biz durduk ve yola reflektör koyduk. Orada bir ışık ya da bir insan dursa insanlar durabilirdi. Karanlıkta arabanızın ışığı geldiğinde bir anda burun buruna geliyorsunuz. Ne yapacağımızı şaşırdık” şeklinde konuştular.
Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum