Bafra'da evleri yanan aile yardım bekliyor

Samsun’un Bafra ilçesinde evleri yanan 3 çocuklu aile yardım bekliyor.

A+A-

Bafra’nın Alpaslan Mahallesi’nde ikamet eden Mehmet Yılmaz’a ait evde iki gün önce çıkan yangın büyük hasara yol açtı. Yangında evleri ile tüm eşyaları yanan aile, devletten ve hayırsever vatandaşlardan yardım bekliyor. 3 çocuğu ile sokakta kalan Mehmet Yılmaz devlet ve hayırseverlerden yardım beklediğini söyledi.
evi-yanan-aile-yardim-bekliyor.JPG

18 yaşında ki Zihinsel ve bedensel oğlunun yangında yaralandığını vücudunun çeşitli yerlerinde 1. derece yanıklar olduğunu, Eğitim Araştırma Hastanesi’nde tedavi gördüğünü ve uyutulduğunu söyledi. 4 ve 14 yaşında ki kızlarının ise ayaklarında yanıklar olduğunu ifade etti.

evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-001.JPG

Evlerinde her şeyin yandığını belirten Yılmaz, “Kayınvalidemin evine sığındık artık bir evimiz dahi kalmadı, kendim özel bir şirkette kamyon şoförlüğü yapıyorum, ben oğlumun tedavisi için hastanede kaldığımda komşularımız evimizi boşaltmışlar, yanan eşyalarımızı belediyenin kamyoneti ile çöpe atmışlar” dedi. Ben devlet büyüklerimizden iş adamlarımızdan ağabeylerimizden yardım bekliyorum ne yapacağımı bilmiyorum, çaresiz durumdayım, Allah kimseyi bu çaresiz bırakmasın” dedi.
 

Mehmet Yılmaz’ın bacanağı Turan Teber ise, eşyaların kullanılmayacak şekilde olduğundan attıklarını söyledi. Ailenin yardıma ihtiyaçlarının olduğunu hiçbir şeyi kalmadığını söyledi.

Bir önceki haberi okumak için tıklayın
 

Haber : Emre Şahinol



evi-yanan-aile-yardim-bekliyor-002.JPGevi-yanan-aile-yardim-bekliyor-004.JPGevi-yanan-aile-yardim-bekliyor-003.JPG

 


 


 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.