Bafra'da Evde Kal Hareketsiz Kalma Etkinliği

Bafra’da farklı branştaki antrenörler evde kalan halka spor yaptırıyor. Evlerinde hareketsiz kalan vatandaşlara yönelik 'Evde kal, hareketsiz kalma' etkinliği düzenledi.

A+A-

Öğlenden sonra yapılan etkinlikler halk tarafından da büyük ilgi görüyor. Eğitimler korona virüs süreci sonuna kadar devam edecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Bafra Gençlik Ve Spor İlçe Müdürü Osman Şenocak, "Bafra Gençlik Spor Müdürlüğü olarak "Evde Kal Hareketsiz Kalma" sloganıyla yola çıktığım spor etkinli Virüs süresi boyunca devam edecek. Amacımız bir nebze olsun evde kalan vatandaşlara kısa da olsa güzel vakit geçirtmek, ve evde de sporun yapılacağını aşılamaktır.  Ben bu vesileyle Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Antrenörleri başta olmak üzere etkinliğe katılan vatandaşlarımıza teşekkür ederim" dedi.

Bafra'da Evde Kal Hareketsiz Kalma EtkinliğiBafra'da Evde Kal Hareketsiz Kalma EtkinliğiBafra'da Evde Kal Hareketsiz Kalma EtkinliğiBafra'da Evde Kal Hareketsiz Kalma EtkinliğiBafra'da Evde Kal Hareketsiz Kalma Etkinliği

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum