Bafra'da Engelli Hakları Konferansı

Bafra'da Engelli Hakları Konferansı

Bafra Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü tarafından Bafra RAM Bölgesi Rehberlik Öğretmenlerine yönelik Bafra RAM Müdürü İlker KARAKAYA başkanlığında,

A+A-

 Öğretim Görevlisi Atakum Fahriye Kemal Kızılot Özel Eğitim Uygulama Merkezi Rehberlik Öğretmeni Hasan Tahsin YAZICI  tarafından Bafra Öğretmenevinde  18/04/2018 Tarihinde Saat:09,30-12,00 arası Engelli Hakları Konferansı yapılmıştır.

Açılış konuşmasında Bafra RAM Müdürü İlker KARAKAYA engelli bireylerin haklarını öncelikle psikolojik danışmanların bilmesi gerektiği çünkü toplumun bakış açısında rehberlik servislerinin engelli hakları konusunda bilgili oldukları ve bu konuyla ilgili danışılabilecek kişiler oldukları gözlenmektedir. Bafra RAM olarak 2 aşamadan oluşan engelli hakları konferansının 1.sinin okul Rehberlik Öğretmenlerine yapıldığı 2.sınınde 18/04/2018 tarihinde saat:09.30-12.00 arasında Bafra Öğretmenevinde engelli bireylerin ailelerine yönelik olarak yapılacağını okullardaki tüm engelli bireylerin velilerine ulaşılması ve konferansa davet edilmesinin istedi.

Öğretim görevlisi Hasan Tahsin YAZICI engelli bireylerin maddi ve manevi destek alacakları noktaları ve başvuracakları kurumların neresi olduğu konusunda geniş kapsamlı bir sunum yaparak. Konferans soru cevap şeklinde tamamlanmıştır.

ram-muduru-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum