BAFRA'DA EMEKLİYE AYRILAN ÖĞRETMENLERE VEDA YEMEĞİ

BAFRA'DA EMEKLİYE AYRILAN ÖĞRETMENLERE VEDA YEMEĞİ

Bafra'da emekliye ayrılan öğretmenlere veda yemeği düzenlendi.

A+A-

Emekliye ayrılan Bafra Hasan Çakın Kız Teknik ve Meslek Lisesi Giyim Üretim Teknolojisi öğretmenleri Fatma Uçar ve Gülhatun Nalbantoğlu’na Öğretmenevi bahçesinde veda yemeği yapıldı. Yemeğe Okul Müdürü Sadık Dankaz, müdür yardımcıları ve okul öğretmenleri katıldı. Emekli olan Fatma Uçar ve Gülhatun Nalbantoğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür eden Okul Müdürü Sadık Dankaz, plaket ve mesai arkadaşları tarafından alınan hediyeleri verdi. Müdür Dankaz yaptığı konuşmada, “25 yıl hizmet vererek emekliye ayrılan arkadaşlarımız için burada bulunuyoruz. Bütün arkadaşlarımızın böyle başarılı, sağlıklı bir çalışma neticesinde bu sona gelmesini temenni ediyoruz” dedi.
25 yıllık öğretmenlik hayatını sonlandıran Fatma Uçar ve Gülhatun Nalbantoğlu ise emekliye ayrılmanın hüznünü yaşayarak arkadaşlarına teşekkür etti.

bafrada-emekliye-ayrilan-ogretmenlere-veda-yemegi.jpgbafrada-emekliye-ayrilan-ogretmenlere-veda-yemegi-001.jpgbafrada-emekliye-ayrilan-ogretmenlere-veda-yemegi-002.jpgbafrada-emekliye-ayrilan-ogretmenlere-veda-yemegi-003.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.