Bafra’da ELKA Bebek SPA Merkezi Açılışı Yapıldı

Bafra ilçesinde her geçen gün yeni iş yerleri açılmaya başlandı.Bunlardan bir tanesi ise Elif Bekcan & Ebru Öztürk’ün Bafra’da Cumhuriyet Meydanında bulunan Ziraat Bankası üzerinde açtıkları ELKA Bebek SPA Merkezi oldu.

A+A-

Bafra ilçesinde her geçen gün yeni iş yerleri açılmaya başlandı.Bunlardan bir tanesi ise Elif Bekcan & Ebru Öztürk’ün Bafra’da Cumhuriyet Meydanında bulunan Ziraat Bankası üzerinde açtıkları ELKA Bebek SPA Merkezi oldu.

Açılış kurdelesi kesilmeden önce bir açıklama yapan ELKA Bebek SPA Merkezi işletmecileri Elif Bekcan&Ebru Öztürk,’’ ELKA Bebek SPA merkezimizde hedeflediğimiz 0-36 ay arası bebeklerimizin kan dolaşımını hızlandırıp kas ve vücut gelişimlerine katkıda bulunmaktır. Aynı zamanda gaz ve kolik sancılarını da en aza indiren bir yöntemdir. 
Suda terapi sonrasında bebeklerimize bebek masaj uzmanımız tarafından yapılan özel masajlar ile bebeğimizin belli noktalarına yapılan dokunuşlarla sindirim sistemine , kan dolaşımına , kas ve vücut gelişimine , uyku problemlerine , kolik sancılarının giderilmesine katlı sağlanmaktadır. Ayrıca merkezimizde sadece bebeklere değil 3-10 yaş arası çocuklarımıza da kids spa hizmetimiz mevcuttur.Bu havuzlarımızda ayrıca anne bebek seanslarımızda yapılmaktadır. Hedeflediğimiz anne bebek bağının güçlenmesi ve anne bebeğimizin keyifli vakit geçirmesidir. Merkezimizde diş buğdayı , kırk uçurma , doğum günü kutlaması , 6 ay kutlaması gibi özel konseptlerimiz ücretsiz olarak bebeklerimize hazırlanmaktadır.’’dedi.
Konuşmadan sonra Bafra İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, Bafra Sosyal Hizmetler Müdürü Muzaffer Şahin, Bafra Serbest Denetimli Serbestlik  Müdürü Seydi Dağlı, CHP Bafra İlçe Başkanı Vahit Perçin, MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Yeniden Refah Partisi Bafra İlçe Başkanı Bilal Arslan, İş insanı Şevki Yılmaz birlikte kurdeleyi keserek hayırlı olsun dileklerini sundular.
Bafra İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Abdulkadir Kılıç’ın duası ile birlikte Bafra’da ELKA Bebek SPA Merkezinin açılışı yapıldı.

bafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-001.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-002.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-003.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-004.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-005.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-006.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-007.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-008.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-009.jpgbafrada-elka-bebek-spa-merkezi-acilisi-yapildi-010.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.