Bafra'da Elektrik Kesintisi

Bafra'da Elektrik Kesintisi

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ) İl Koordinatörlüğünden yapılan açıklamaya göre; Samsun'da kaliteli ve sürekli elektrik dağıtımı için yapılacak olan teknik çalışmalar nedeniyle 'Programlı Elektrik Kesintisi' uygulanacağı duyuruldu.

A+A-

Kamuoyunun önceden bilgilendirilmesi amacıyla Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş., Samsun İl Koordinatörlüğünden elektrik kesintisi uygulanacak olan bölgeler, zaman dilimi ve işin içeriği hakkında bilgilendirmede bulundu.
YEDAŞ’tan yapılan açıklamaya göre 17-18-19-20-21-22-23 Eylül tarihlerinde 08.00-18.00 saatleri arasında Samsun ili Çarşamba ilçesi Eğridere Merkez mahallesinde yapılacak olan kapsamlı AG bakım onarım çalışmalarından dolayı Samsun ili Çarşamba ilçesi Eğridere Merkez Mahallesine programlı olarak elektrik verilemeyecek.
17-18-19 Eylül tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında Samsun İli Terme İlçesi Geçmiş mahallesinde Tarım Sulama pano montaj çalışması yapılacağı için Geçmiş Mahallesinin bir bölümüne programlı olarak elektrik verilemeyecek.
17.09.2015 tarihinde 09.00-16.00 saatleri arasında Samsun İli Terme İlçesi Ahmetbey mahallesinde Ahmetbey Kök üzerinde YG bakım çalışması yapılacağı için Ahmetbey ve Uzungazi Mahallelerine, Çelik inşaat'a, programlı olarak elektrik verilmeyecek.
17.09.2015 tarihinde 08.30-14.30 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesi Dededağı Mahallesinde bakım-onarım çalışması yapılacağından Dededağı Mahallesi bir kısmına ve Örencik Köyü İçme Suları, Bereken Un Fabrikası, Bafay Yağ Fabrikası, Harun Kurul Tuğla Fabrikası, Yerebakanlar Prinç Fabrikası, Yayla Agro Prinç Fabrikası, Eriş Un Fabrikası, Dedeli Mahallesi, Belediye İçme Suları, OMÜ Turizm Meslek Yüksek Okulu, Çetinkaya Beldesi İçme Suyu Trafosu, Özmenler Un Fabrikası, Favori Tekstil'e, programlı olarak elektrik verilmeyecek.
17.09.2015 tarihinde 09.00-10.00 saatleri arasında Samsun ili Bafra ilçesi Çetinkaya Mahallesinde özel trafo tesis çalışması yapılacağından Çetinkaya, Dedeli, Yörgüç, Hıdırellez, Gökçekent, Gökçesu, Yağmurca, Örencik Mahallelerine ve Akmercan Doğalgaz, Su Deposu'na programlı olarak elektrik verilemeyecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.