BAFRA’DA DUYGUSAL BAYRAMLAŞMA

BAFRA’DA DUYGUSAL BAYRAMLAŞMA

Ramazan Bayramı dolayısı ile Bafra İlçesine gelen Ak Parti Samsun Milletvekili

A+A-
 A.Çağatay Kılıç Ak Parti Bafra İlçe Teşkilatının Bayramlaşma merasimine katıldı.
Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığının yeni binasında yapılan bayramlaşmada ilk olarak Ak Parti Bafra ilçe  Başkanı Tuncay Yurduseven ve Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin söz aldı.
Başkanlar sözlerinin başında Ak Parti Samsun Milletvekili A.Çağatay Kılıç’ın 3 gün önce Ankara’da vefat eden ve orada defnedilen  Amcası Mustafa İnan Kılıç’ı anması ve Vekil Kılıç’a başsağlığı dilemesi ile başladı. Ayrıca tüm Bafralıların,İslam Aleminin ve Partililerin bayramlarını kutlaması ile sözlerine son verdiler.
Bafra’ya babaları adına Bafra şevket Aşcı Turizm Fakültesi kazandıran hayırsever İşadamı, SAMKON Genel Başkanı ve ASTAŞ HOLDİNG Genel Başkan Yardımcısı H.Kaya Aşcı ve Ailesine de teşekkür edilen bayramlaşmada Ak Parti Samsun Milletvekili A.Çağatay Kılıç’ın oldukça duygulandığı gözlendi.
Ak Parti Samsun Milletvekili A.Çağatay Kılıç ise konuşmasında,’’ilk olarak herkesin mübarek Ramazan Bayramlarını tebrik ediyorum. Ben çok sevdiğim amcam Mustafa İnan Kılıç’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşarken Bafra’da oldukça duygulandım. Bunun nedeni ise merhum amcam Bafra’da uzun yıllar eczacı olarak  hizmet etmiş. Çok kişinin hayır duasını almış birisidir. İşte şu anda gözümün önünde amcamın hatıraları canlandı. Allah tüm ölmüşlerimize rahmet etsin. Bir de bu sabaha karşı Atakum İlçesinde meydana gelen aşırı yağmurdan oluşan su taşkınlığı için tüm hemşerilerimize geçmiş olsun diliyorum. Maddi hasarlar düzelir. Halledilir. Sevindirici tarafı can kaybı olmamasıdır.’’dedi.
Ak Parti Bafra İlçe Başkanlığındaki   programa Belde Belediye Başkanları, Ak Parti Samsun İl Başkan Yardımcıları, Sivil Toplum Örgütü Temsilcileri, Daire Amirleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
dscf5502.20130809004012.jpgdscf5510.20130809004021.jpgdscf5517.jpgdscf5526.20130809004044.jpgdscf5540.jpgdscf5550.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.