Bafra'da dezenfekte çalışmalarına devam

Bafra'da dezenfekte çalışmalarına devam

Bafra Belediyesi Temizlik ve Fen İşleri ekipleri tarafından, Bafra'nın cadde ve sokakları Korona (Kovit -19) bulaşıcı virüse karşı köpükle yıkama ve ilaçla dezenfekte çalışmaları ara vermeden devam ediyor.

A+A-

Her geçen gün tedbirlere bir yenisini ekleyen Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç’ın talimatıyla, Temizlik ve Fen İşleri ekibimiz dün itibariyle Gençlik ve Cumhuriyet Caddesi ile ara sokaklarda köpükleme ve ilaçla dezenfekte çalışması yürüttü.

Bugün ise, Tekel ve Beşyol Caddesi ile ara sokaklarda hem köpükleme hem de ilaçla dezenfekte çalışmaları tüm hızıyla devam etti.

Başkan Kılıç, “Tek gayemiz özelikle şu zorlu süreçte halkı Korona (Kovit-19) bulaşıcı virüsten korumak başta caddelerde olmak üzere, sokaklarda ve tüm alanda temizliği sağlayarak virüs kabusundan insanları uzak tutmak olacak. Tez zamanda eski normal hayatımıza kaldığımız yerden devam etmesi için mücadele vermeye devam edeceğiz. Fakat burada da vatandaşa büyük iş düşüyor. 65 yaş üstü vatandaşların sokağa çıkmamasından yanayız. "Evde Kal" talimatına uymalarını rica ederken, yakın temas ve el tokalaşmasından uzak durmalarını istiyoruz. Bu illetten hep beraber birlikte kurtulacağız.” dedi.

Bafra'da dezenfekten çalışmalarına devamBafra'da dezenfekten çalışmalarına devamBafra'da dezenfekten çalışmalarına devamBafra'da dezenfekten çalışmalarına devamBafra'da dezenfekten çalışmalarına devam
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.