Bafra’da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Bafra’da Cumhuriyet Bayramı kutlandı

Bafra ilçesinde Cumhuriyetin 93. yılı kutlamaları yağmur nedeniyle Belediye Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi.

A+A-

Altınkaya Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen kutlamaya Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Garnizon Komutanı Binbaşı İlhan Güngör, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu, askeri erkan, siyasi parti temsilcileri, gaziler, okul müdürleri, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Günün anlam önemini belirten konuşmayı yapan Kaymakam Vekili Hacı İbrahim Türkoğlu, “Büyük milletimizin tarihindeki en parlak başarılarından biri olan Cumhuriyetimizin 93. yılını büyük bir onurla, büyük coşkularla kutluyoruz. Bu büyük günde Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Atatürk’ü, onun kahraman silah arkadaşlarını ve kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi ve gazilerimizi milletçe sonsuz minnet, şükran ve rahmetle anıyoruz” dedi.
Kaymakam Türkoğlu’nun konuşmasının ardından öğrenciler tarafından okunan şiirlerle devam eden program okul korosunun Cumhuriyet marşlarını seslendirmesiyle sona erdi.

1-204.jpg2-189.jpg3-153.jpg4-096.jpg5-066.jpg

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.