Bafra'da cuma sabahları

Bafra'da cuma sabahları

Bafra müftülüğü tarafından başlatılan ve her Cuma ayrı camide sabah namazı etkinliğine ilgi her hafta artarak devam ediyor.

A+A-

Her Cuma sabahı farklı bir camide organize edilen sabah namazı programlarına ilgi her hafta artarak devam ediyor. Bu Cuma sabah namazı Seyyid Ahmet camiinde gerçekleşti.Yoğun katılımın olduğu programda, Büyük cami ve Aktekke İhsaniye kuran kursu öğrencilerinin okuduğu Kuranı Kerim’in ardından, Sabah Namazını Çarşı camii görevlilerinden Selçuk Esen  kıldırırken, Müezzinliğini ise Derbent mahallesi imamı Niyazi Kasa yaptı.Namazın ardından,Cuma sabahı tesbihatını,Pazaryeri camii müezzini Mehmet Ali Perçin ve Müftülük site camii imamı Kadem Aslan tarafından yaptırılıdı.Namaz ve Tesbihatların ardından Bafra Müftüsü İsmail Çiçek cemaate Selamın önemi hakkında bilgiler verdi.

 

 

Seyyid Ahmet camiinde sabah namazı programına AK Parti Samsun Milletveki Av.Orhan Kırcalı,Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin,Ak Parti ilçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Namaza sonrası her zaman olduğu gibi cami önünde cemaate Çay ve Simit ikramı yapılırken,sabah namazı buluşmaları yoğun talep üzerine Cumartesi ‘’yarın’’Şeyhulaş köyünde,haftaya Cuma ise Tayyar Paşa camiinde gerçekleşecek.

bafra-cuma-sabahlari2.jpgbafra-cuma-sabahlari3.jpgbafra-cuma-sabahlari4.jpgbafra-cuma-sabahlari5.jpgbafra-cuma-sabahlari6.jpgbafra-cuma-sabahlari7.jpgbafra-cuma-sabahlari8.jpgbafra-cuma-sabahlari10.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.