Bafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı Kesildi

Samsun'un Bafra İlçesi Karaburç Mahallesinde kesilen kurban eti bugün cuma namazının ardından cemaate dağıtıldı.

A+A-

Koronavirüs salgını nedeniyle 16 Mart’ta ibadete kapatılan camiler, kademeli olarak yeniden açıldı. Bu kapsamda, camilerde ibadet yapılmasına başlanması nedeniyle hijyen ve sağlık şartları dikkate alınarak Bafra Karaburç Camisi’nde şükür kurbanları kesildi.

Karaburç Mahalle Muhtarı Eşref Aşçı, bafra55.net muhabirine şunları söyledi, "Koronavirüsten dolayı camilerimiz kapalı olduğu için, 2 haftadır camimizde Cuma namazı kıldığımız için bir şükür kurbanı keselim kan akıtalım dedik. Kestiğimiz kurban etinden yemek yaparak Cuma namazı sonrasında ise, cemaatimize ikram ettik. Sosyal mesafe kurallarına uyarak ve evlerine götürmek şartı ile yemeğimizi dağıttık. Şükür yemeğinde katkısı bulunan köyümüz sakinlerinden iş insanı Hasan Kaya Aşçı, Oral Aşçı ve Aşçı ailesine teşekkür ederiz." dedi.

Bafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı KesildiBafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı KesildiBafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı KesildiBafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı KesildiBafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı KesildiBafra'da Cuma Namazı İçin Şükür Kurbanı Kesildi
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.