BAFRA’DA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SAHNELENDİ

BAFRA’DA ÇANAKKALE GEÇİLMEZ SAHNELENDİ

Bafra Şehitler ve Gaziler Dayanışma Derneği ile Bafra Umut Derneğinin Düzenlediği ‘’ Çanakkale Geçilmez’’ adlı Tiyatro Gösterisi Bafralılara Sahnelendi.

A+A-

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü ve Çanakkale Zaferinin 99. Yılı dolayısıyla,  Çanakkale Geçilmez adlı tiyatro gösterisi sahnelendi.  Bafra Belediyesi kültür merkezinde düzenlenen programı Gaziosmanpaşa ilköğretim okulu öğretmenlerinden Hüseyin Yiğit sundu. Program Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından Bafralı Şehitlerin ve İsimlerinin olduğu bir slayt gösterisi yapıldı. Slayt sırasında Bafralı şehitlerimizin isimleri okunurken Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’na mensup gençler ayağa kalkarak ‘ Burada ‘’ dediler. Slayt gösterisinin ardından Hakkâri Çukurca’da abisi Şehit olan Gamze Topal, Abisinin cüzdanından çıkan ‘’ Çukurca’da Askerim Anam’’ Adlı şiiri okudu.  Şiirin ardından salonda bulunan şehit aileleri duygulu anlar yaşadı. Sonrasında sahneye gelen Kızılırmak İlköğretim öğrencisi Mehmet Kayra Koç bağlama ile Çanakkale Türküsünü çaldı. Programın sonunda Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Bafra Umut Derneği Başkanı Hülya Yangın Ertekin’e plaket takdim etti.

Programa, Bafra Şehit Aileleri ve Gaziler Dayanışma Derneği Başkanı Mümine Ersin, Büyük Birlik Partisi Bafra Belediye Başkanı Adayı Serhat Murtezaoğlu, Bafra Ülkü Ocakları Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu, TURKAV Başkanı Gıyas Varol, Şehit Aileleri ve Bafralı Vatandaşlar katıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.