Bafra’da “Camiler Haftası” Münasebetiyle Kahvaltı Programı Düzenlendi

Bafra’da “Camiler Haftası” Münasebetiyle Kahvaltı Programı Düzenlendi

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra İlçe Müftülüğü tarafından “Camiler Haftası” Münasebetiyle Çelik AVM’de Bafra İlçe Protokolüne, Emekli olan Cami İmamlarına ve Cami İmamlarına kahvaltı programı düzenlendi.

A+A-

Samsun’un Bafra İlçesinde Bafra İlçe Müftülüğü tarafından “Camiler Haftası” Münasebetiyle Çelik AVM’de Bafra İlçe Protokolüne, Emekli olan Cami İmamlarına ve Cami İmamlarına kahvaltı programı düzenlendi.

Camiler Haftası Münasebetiyle Kahvaltı Programına; Bafra İlçe Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Cumhuriyet Baş Savcısı Turgut Türkmen, Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar,19 Mayıs Üniversitesi ilahiyat Fakültesi Dekanı Prof Dr. Metin Yılmaz, Cami İmamları ve Emekli Cami İmamları katıldı.

Açılış Konuşmasın da yapan Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar; bu hafta bilindiği Ülkemizin genelin de olduğu gibi Camiler Haftası münasebetiyle tüm ilçemizdeki camilerimiz de etkinlikler düzenlendi. Çok şükür olsun ki iki önemli programını kutluyoruz. Birincisi Muharrem Ayı içersinde olduğumuz için ve diğeri ise Camiler haftası nedeniyle ilçemizdeki camiler de Mevlidi Şerif Programları okutularak ve Aşure dağıtımı yapılarak kutlanıyor. Burada İlçe Protokolü, Cami İmamlarımız ve Emekli Cami İmamlarımızla bu güzel anlamlı günde bir araya gelerek kahvaltı programı düzenlemek istedik. Ülkemiz zor süreçlerden başarıyla geçeceğine inanıyoruz.

Dış Ülkeler ne yapsa da bizim bu bütünlüğümüzü ve kardeşliğimizi bozamayacaklar. Yani geçmişte yapmak istedikleri şeyi bu günümüz de uygulamaya çalışsalar da bunu hiçbir zaman başaramayacaklar.

Bafra İlçe Müftüsü Necmettin Kayar konuşmasını Programıza katılan tüm davetlilere teşekkür eder,daha nice Camiler Haftası ve Muharrem Ayı etkinikleri yapmayı temenni ediyoruz .dedi.

3bafra-mufutulugu-kahvalti-39.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-3.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-7.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-6.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-8.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-10.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-11.jpg

bafra-mufutulugu-kahvalti-12.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-13.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-14.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-15.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-16.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-17.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-18.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-19.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-20.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-21.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-23.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-24.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-26.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-25.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-29.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-31.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-32.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-33.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-37.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti-222.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti2.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti5.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti9.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti30.jpgbafra-mufutulugu-kahvalti34.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.