BAFRA'DA BİR KARNE BİR FİDAN

BAFRA'DA BİR KARNE BİR FİDAN

Samsun’un Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi'nde "Bir Karne Bir Fidan" kampanyası kapsamında öğrencilere 600 çam fidanı dağıtıldı.

A+A-

2012-2013 eğitim-öğretim yılının birinci yarısının sona ermesi dolayısıyla Bafra Altınkaya Anadolu Lisesi'nde tören düzenlendi. Altınkaya Anadolu Lisesi İzcilik Kulübü tarafından organize edilen “Bir karne Bir Fidan" etkinliği çerçevesinde çevre duyarlılığı oluşturması amacıyla öğrencilere 600 çam fidanı dağıtıldı. 
Altınkaya Anadolu Lisesi’nde karnelerini alan öğrencilere birer adet çam dağıtımını gerçekleştirenlerden 12 sınıf öğrencisi Emrullah Çoban, “Gelecekteki tehlikenin farkındayız. Biz tehlike çanlarını çalarak ‘Bir Karne Bir Fidan’ kampanyası ile diğer arkadaşlarımızı bilinçlendirmek istedik” dedi. 
10 sınıf öğrencisi Feyza Özen, “Daha öncede böyle bir etkinlik düzenlemiştik. Bugün de burada öğretmenlerimizi, arkadaşlarımızı bilinçlendirmek adına bu etkinliği yaptık” diye konuştu. 
Altınkaya Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Naim Okay da, “Yıllardır öğrencilerimize Bir Karne Bir Fidan kampanyası yapıyoruz. Bunu geleneksel yapıya kavuşturduk. Her karne tatilinde öğrencilere bir fidan veriyoruz. Aldıkları bu fidanları istedikleri yere dikerek çevremize katkı sağlıyorlar” şeklinde konuştu.

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.