BAFRA’DA BİR İLK MOTOR FESTİVALİ

BAFRA’DA BİR İLK MOTOR FESTİVALİ

Bafra Motosiklet Kulübü Başkanı Yaşar Trabzon Bafra’da düzenlenecek olan Motosiklet Festivali için bafra55.net haber merkezine açıklamalarda bulundu.

A+A-

Bafra Motosiklet Kulübü Başkanı Yaşar Trabzon Bafra'da 18-19 Ağustos tarihleri arasında düzenlenecek olan Motosiklet Festivali'nin Bafra için bir vizyon olduğunu ve ilk olduğunu belirtti. Trabzon; ilk defa gerçekleşecek olması dolayısıyla heyecanlıyız.  Yaklaşık üç aydır titizlikle festivale hazırlanıyoruz.  Amacımız, dışarıdan gelecek olan motosiklet sevdalılarına Baframızı tanışmak, Bafralı kardeşlerimizle eğlenmek, tam bir festival havasında olması için kulüp olarak elemizden gelenin en iyisini yaptık.  Cumartesi ve pazar günü bafra da çamlık alanında gerçekleşecek. Bizler Bafralı motosiklet tutkunları olarak ticari bir kaygımız bulunmamaktadır.  Festivalde büyük bir sosyal mesajımız var.

 ‘’ÇOCUK İSTİSMARINA HAYIR’’

Cumartesi günü saat 13:00’de 1veya 1.5 saatlik kortej düzenleyip şehir turu atılacak. Bu esnada çocuk istismarına hayır sosyal mesajımızı vereceğiz. Konserimiz olacak. Karadeniz müziğimizin olmazsa olmazı Adnan Yılmaz ve Taner Eyüpoğlu ile birlikte neşeli dakikalar geçirip yarışmalar çekilişler düzenlenecek. Kamp ateşi yakılacak. Türkiye Motor Federasyonu Türkiye birincisi Birkan Polat gösteri yapacak.  Türkiye’de bulunan tüm motosiklet kulüplerini  bu festivale davet ettik. 30’a yakın şehirden katılım bekliyoruz. Yani 600 ve 650 civarında motosikletli katılım sağlayacak. Kamp alanımızda kamp ateşinin yanı sıra sabah kahvaltısı ve gece çorba ikram edilecek.

MOTORU OLAN OLMAYAN TÜM HALKIMIZI BEKLİYORUM

Bu festivalin gerçekleşmesine katkıda bulunan ve emeği geçen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Bafra Belediye Başkanımıza,  Kaymakamımıza, Ticaret Odası Başkanımıza, Ticaret Borsasına, Emniyet müdürümüze ve teşkilatına, ana sponsorlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Yine çok sayıda hediye verilecek küçük büyük miktarı önemli değil destek sağlayan hediye veren diğer sponsorlarımıza kulübümüz ve üyelerimiz , motor tutkunlarımız adına çok teşekkür ediyoruz. 18-19 Ağustos Cumartesi ve Pazar günü Çamlık mesire alanında gerçekleşecek bu festivale motoru olan olmayan herkesi tüm halkımızı bekliyoruz.

1-654.jpg2-626.jpg

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum