Bafra’da beton yolların son hali içler acısı

Bafra’da beton yolların son hali içler acısı

Samsun Büyükşehir Belediyesi tarafından Bafra’da yapılan beton yollar mahalle sakinleri ve sürücüler için tehlike saçıyor.

A+A-

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı şube müdürleri ve şeflerle birlikte toplantı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında, yılsonuna kadar bin 100 kilometre yol yapılacağı bilgisi paylaşıldı. Fakat Bafra’nın bazı mahallelerinde yapılan yolların üzerinden kısa bir süre geçmesine rağmen çeşitli yerlerden yarılması hem sürücüleri hem de mahalle sakinleri tarafından tepki ile karşılanıyor. Yapılan beton yolların özellikle kenarlarının önlemsiz şekilde keskin bırakılması, yol ortalarının derin şekilde yarılması üzerine konuşan mahalle sakinleri,  "Hizmet doğru yapıldığında güzeldir. Bugün  görüyoruz ki  yapılan hizmet insanların felaketine yol açacak durumda. Yapılan beton yolların kenarlarında hiç önlem yok. Aracınızın tekeri ufak bir dikkatsizlikte devrilmesi an meselesi. Yolların ortadan yarılması daha da içler acısı. Burada tüyü bitmemiş çocuğun hakkı var.Bu hak böyle çar çur edilemez.” Hizmet adı altında yaratılan mağduriyetimizin giderilmesini istiyoruz diyen mahalle sakinleri, seslerinin duyulmasını,  yollarının düzeltilmesini talep etmektedir.

bafrada-beton-yollarin-son-hali-icler-acisi3-002.jpgbafrada-beton-yollarin-son-hali-icler-acisi35-002.jpgbafrada-beton-yollarin-son-hali-icler-acisi-1-002.jpg

bafrada-beton-yollarin-son-hali-icler-acisi3.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum