
Bafra’da Belediye Caddesi Yenileniyor
Bafra Belediyesi, Belediye Caddesi’nde begonit parke taş yol, baskı beton kaldırım ve aydınlatma çalışmalarına başladı. İlk etap 130 metrelik bölümde gerçekleştirilecek.
Bafra Belediyesi, şehir merkezinde ulaşım konforunu artırmak ve kent estetiğini güçlendirmek amacıyla Belediye Caddesi’nde kapsamlı yenileme çalışması başlattı.
Çalışmalar kapsamında caddenin yoluna begonit parke taşı döşenirken kaldırımlar baskı betonla yenilenecek. Yapılacak düzenlemeyle güzergâhın daha güvenli, konforlu ve estetik bir görünüme kavuşturulması hedefleniyor.
İlk Etap 130 Metrelik Bölümde
Belediye Caddesi’ndeki çalışmalar ilk etapta 130 metrelik bölümde gerçekleştirilecek. Projenin devamında ise Alaçam Caddesi’nden Beşyol Kavşağı’na kadar uzanan yaklaşık 280 metrelik güzergâh yenilenecek.
Bu bölümdeki yol ve kaldırım çalışmaları, Bafra Belediyesi ile Samsun Büyükşehir Belediyesi iş birliğinde yürütülecek.
Aydınlatmalar da Yenilenecek
Yol ve kaldırım düzenlemelerinin yanı sıra sokak estetiğini ve güvenliğini artırmak amacıyla güzergâhlarda yeni aydınlatma çalışmaları da yapılacak.
Bafra Belediyesi daha önce Gazipaşa Mahallesi’ndeki Gazipaşa Caddesi ve Ferah Sokak’ta da begonit parke taşı uygulaması gerçekleştirerek bölgenin görünümünü yenilemişti.



HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.