BAFRA`DA BAFRA BELEDİYESİ SINIFTA KALMIŞTIR.

BAFRA`DA BAFRA BELEDİYESİ SINIFTA KALMIŞTIR.

MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Topkaya Yağmurca,Hüseyin beyli,Göltepe köylerini ziyaret etti.

A+A-

Birlik beraberlik mesajları’nın paylaşıldığı toplantıda TOPKAYA Büyük Şehir yasası hakkında köylüleri bilgilendirdi yasanın olumsuz yanlarını köylüye yansıtmayacağını ve olumlu yanlarının en iyi şekilde projelerle kullanacağını belirti.

Gencinden yaşlısına tüm köy halkının katıldığı toplantıda MHP Bafra Belediye Başkan Adayı Mühendis Topkaya ; “Yeni Büyükşehir Yasası ile artık köy ve belde diye bir şey kalmıyor. Bütün köylerin köy statüsü, beldelerin belde statüsü sonlandırılıyor. Beldeler ve Köyler bağlı olduğu ilçenin mahallesi oluyor. Artık hizmeti Belediye verecek. Köylerimiz asla mahrumiyet yaşamayacak.

Köylerimizin ortak sorununu biz çok iyi biliyoruz. SU, YOL, , ALTYAPI, eksikliği var. Ben Kendim İnşaat mühendisiyim sizlerle beraber köyümüzü kuracağız. 12 yıldır baframız’da köylere hizmet veremeyen Ak parti hükümeti Bafra da Belediyecilik anlamın dada Sınıfta kalmıştır kimse kimseyi kandırmasın Bafra Belediyesi Büyük Pazaryeri, modern pazaryeri yaptık diyorlar. Biz modernliğini göremedik. üstü kabalı bir yer, Yaz ayında pazaryeri esnaflarımızın, sıcaklıktan dolayı Pazaryeri’nin tavanına asmadık çarşaf parçası ve branda kalmadı. Sebzelerini koruyacak diye insanların cebeleştiğini görüyoruz. Kışın ise soğuk’tan gene aynı vahim tablolarla karşılaşıyoruz. Pazaryeri Kredi ile 1 trilyona üstüne mahal edildi, iki buçuk üç katına vatandaşına sattı ama borcu hala bitmedi bunu bilin.  Şimdi gidin bakın aynı Pazaryeri 19 Mayısa`da yapıldı. Bizim Pazaryerinden 2 kat daha büyük daha modern park sorunu çözülmüş, üstü yalıtım sistemi ile kapanmış modern bir Pazaryeri var orda ve Bafrada yapılan modern Pazaryeri 140 bin üstüne çıkacak, ve kişiye hizmet verecek 19 Mayısa da ki Pazar 12 bin kişiye sizce bu göz boyamamı yoksa hizmet mi? Bizler Bafra nın 21 mahallesine hizmet edemeyen bir Belediyenin 140 mahallesine hizmet edeceğine inanmıyoruz.

Artık Bafra’da köylü vatandaşların ürünlerini rahat ve huzurlu bir şekilde satabilecekleri kapalı pazaryerlerinden, köylerin hizmetlerine kadar birçok projeyi göreve geldiğimizde hemen uygulayacağız Benim insanıma bunları yapmak çok mu zor? Asla zor değil. Bu bir heyecan ve vatandaşına aşkla hizmet etme meselesi. İşte bizler sizlere duyduğumuz hizmet aşkıyla 5 yıl boyunca dur durak bilmeden çalışacağız.

Milliyetçi Hareket Partisi Her zaman Geleceğe bakar “Biz kentin geleceğine talibiz, yüreğimizdeki hizmet aşkıyla geldik. Değişimi hep birlikte başaracağız. İnşallah, sizlerin istediği doğrultusunda şehrimizi yaşanabilir, hayat standardı yüksek, örnek bir şehir yapacağız.

Belediye ile vatandaş arasındaki duvarları kaldırıp, başkanlık kapısı herkese açık olacak  Biz halkımızın istediği gibi bir başkan olacağız, belediye sorun üreten değil, sorunları çözen bir merci olacak. Belediyemizin kapılarının sonuna kadar hiçbir ayrım yapmadan, hiçbir şekilde, siyasi görüşüne,  bakılmaksızın, herkese eşit bir hizmet sunacağız. Yeter ki sizler MHP’ye destek verin”. Dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.