Bafra'da AVM'ye gelenlere Aşı Yapıldı

Bafra'da AVM'ye gelenlere Aşı Yapıldı

AVM'ye gelen vatandaşların aşıya ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından AVM'ye randevusuz aşı merkezi kurdu.

A+A-

Bafra İlçe Sağlık Müdürlüğü ikinci ve üçüncü aşılarını olmamış vatandaşlara AVM'de stant kurarak randevusuz aşılama yaptı.

Konu ile ilgili açıkma yapan Bafra Kaymakamı Cevde Ertürkmen, "vatandaşlarımızı aşılama konusunda kararlıyız, bizim en büyük silahımız aşı, AVM'ye alışverişe gelen vatandaşlarımıza ise aşıyı ayaklarına kadar getirerek aşı olmalarını sağlıyoruz. Başta İlçe Sağlık Müdürümüz Aytaç Akın ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederim" dedi.

Bafra İlçe Sağlık Müdürü Aytaç Akın ise şunları söyledi, Amacımız Bafra'da aşısız insan kalmayana kadar her gün baka bir yerde aşı stantı kurmaktır. Kaymakam beyin dediği gibi bizim silahımız aşımızdır. Bu gün burada 150 kişiye aşı yaptık. İnşallah hep birlikte bunun üstesinden aşımızı olarak geleceğiz. AVM'de ki aşımızı ilk olanlar ise kaymakamımız Cevdet Ertürkmen ver Bafra Jandarma Komutanımız Teğmen Fatih Özer'dir" dedi.

bafrada-avmye-gelenlere-asi-yapildi.JPGbafrada-avmye-gelenlere-asi-yapildi-001.JPGbafrada-avmye-gelenlere-asi-yapildi-002.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.