BAFRA’DA APARTMAN VE SİTE YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

BAFRA’DA APARTMAN VE SİTE YÖNETİMİNDE YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Bafra ilçesinde ve bölgesinde apartman ve site yönetiminde yeni bir dönem başlıyor.

A+A-

Uzun yıllardır apartman sakinleri içerisinden seçilen yöneticilik şekli son buluyor.

Apartmanlarda komşuluk ilişkilerini zedeleyen ve bir türlü aşılamayan problemlere son veren dışarıdan yönetim şekli apartman ve site yönetimlerine profesyonellik anlayışı kazandırdı.

Bafra’da profesyonel site ve apartman yöneticiliği yapan Bafra Yönetim kurucu ortaklarından İbrahim Parlak konu ile ilgili soruları yanıtladı:

Site ve apartman yöneticiliği nedir?

Toplu yaşam alanlarında ortak kullanım ve kat maliklerinin huzur ve güven içinde yaşaması için planlanmış ya da hayata geçirilmiş yönetim şeklidir.

Neden Profesyonel yönetime ihtiyaç duyarız ?

‘’Profesyonel yönetim ÇAĞDAŞ bir ihtiyaçtır.’’

İhtisaslaşma, yani ‘’profesyonel yönetim’’ her konuda savurganlığı önler,  maliyetleri düşürür, verimliliği, hizmet ve yaşam kalitesini arttırır.

Profesyonel yönetim desteği aldığınız takdirde öncelikle bina ya da siteniz için oluşturulan şüpheye ve tereddüte mahal vermeyen mali bir bütçe (işletme projesi)düzenlenir. Gider ve gider avansları hukuka uygun adil bir şekilde dağıtılır.

İçeriden yapılan çoğu zaman aidat ve gider avansları konularında problemlere neden olan çatışmanın önüne bilgimiz ve birikimimiz ile kat mülkiyeti kanunu ve yönetim planına sadık kalarak geçiyoruz.

Kat maliklerinin birbirleriyle anlaşamamaları, yönetim konusunda yetersiz kalmaları veya aralarında kırıcı tutumların gelişmesinin ardından profesyonel bir yönetime ihtiyaç duyulur. Buradaki temel amaç site yönetiminin profesyonel bir tutumla yönetilmesidir.

Bu konuda Bafra Yönetim’den detaylı bilgi almak isteyen kat maliklerimizi her zaman açık adresimize ya da iletişim kanallarımıza bekliyoruz.

whatsapp-image-2022-06-03-at-11-59-14-800x505.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum