BAFRA'DA ANTRENÖR EĞİTİM SEMİNERİ

BAFRA'DA ANTRENÖR EĞİTİM SEMİNERİ

Bafra da TÜFAD Samsun Şubesi tarafından eğitim semineri düzenlendi.

A+A-

Ondokuz Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi Yüksek Okulu (BESYO) Eğitmeni Fedai Aksoy tarafından verilen seminere Sinop, Bafra, 19 Mayıs , Yakakent ve Alaçam’da bulunan antrenörler katıldı. 
Bafra'da Şehir Stadyumu'nda gerçekleştiren eğitim seminerine TÜFAD Samsun Şube Başkanı Hakkı Bayrak, TFF Samsun Bölge Müdürü İbrahim Güven, ASKF Başkanı Şener Aydın, Ondokuz Mayıs Üniversitesi Öğretim Görevlisi Fedai Aksoy ve antrenörler katıldı.
Eğitimin ilk bölümünde kondisyon, saha pratikleri, kuvvet, çabuk kuvvet ve kuvvette devamlılık eğitimleri verildi. Eğitimin ikinci bölümünde ise sürat reakson, hareket sürat, süratte devamlılık, dayanıklılık ve koordinasyon semineri verilirken, eğitimde kısa bir konuşma yapan TÜFAD Samsun Şubesi Başkanı Hakkı bayrak, “Bu gibi eğitimlerin spor salonlarında olmasına karşıyım. Biz taktiklerimizi, futbolcularımızla diyaloglarımızı, saha içinde veriyoruz.Bunu genel başkanımıza ilettiğimde kendisi doğru söylüyorsun, istediğin şekilde seminerini verebilirsin, dedi. Samsun şube olarak bizler de hiç düşünmeden seminerimizi Bafra Şehir Stadı'nda vermeye karar verdik” dedi.

TÜFAD Samsun üyeleri akşam Öğretmenevi'nde verilen yemeğe katıldı. Yemek sonrası, seminerin verilmesine katkıda bulunanlara plaket verildi. Plaket töreninde konuşan Fedai Aksoy, “Sizlerin arasında olmaktan gurur duydum. Umarım bu eğitimler sürekli olur. Hiçbir şey eğitimsiz olmaz” diye konuştu.

Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.