BAFRA’DA 83. ATATÜRK KOŞUSU

BAFRA’DA 83. ATATÜRK KOŞUSU

Bafra Fatih Ortaokulu ve Bafra Belediyesi tarafından düzenlenen 83. Büyük Atatürk Koşusunda dereceye girenlere ödülleri verildi.

A+A-

Bugün 9.30`da Bafra girişi Çetin Ertuğrul Dereci Parkında start verilen koşu 15 Temmuz Demokrasi Meydanında sonlandı.

Bafra Fatih Ortaokulu Bafra Kaymakamlığı Bafra Belediyesi, İl Gençlik Spor Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü destekleri ile hazırlanan ve 83. Düzenlenen Büyük Atatürk Koşusunda dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol tarafından verildi.

Burada konuşan ve Bafra`ya yeni atanan Kaymakam Ahmet Adanur;

“Sizinle bir araya gelmekten dolayı mutluyum.

Daha sık sık buluşup konuşacağız.

Organizasyonumuzu yapan Fatih Ortaokuluna Bafra Belediyemize teşekkür ediyoruz.

Derece giren tüm öğrencilerimizi ve tüm sporcularımızı da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Büyük Atatürk Koşusunda Ortaokullar arası Yıldız Kızlar kategorisinde dereceye giren İmamhatip Ortaokulundan Merve Can, Mustafa Erdin Ortaokulundan Şevval Nur Koparan ve Surenur Asan`a ödüllerini Bafra Kaymakamı Ahmet Adanur takdim etti.

Büyük Atatürk Koşusunda Ortaokullar arası Yıldız Erkekler kategorisinde dereceye giren öğrenciler Fatih Ortaokulundan Tamer Koca, Enes Saydam ve İmamhatip Ortaokulundan Selahattin Yıldız`a Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç ödüllerini takdim etti.

Liseler arası Genç Kızlarda dereceye giren öğrenciler Hasan Çakın Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Hamide Göçer ve Buse Mert, Atatürk Anadolu Lisesinden Adanur Fırtına`ya ödüllerini İlçe Emniyet Müdürü Süleyman Gökay Gökdoğan takdim etti. Son olarak Liseler arası Genç Erkekler kategorisinde dereceye giren Samsun Şehit İlhan Hamlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Mevlüt Efe Özen Bafra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden Şahin Çakır ve Altınkaya Anadolu Lisesinden Ahmet Anıl Baltacı`ya ödüllerini İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Ali Katipoğlu takdim etti. Program ödül töreninin ardından son buldu.


ataturk-kosusu-1.jpg ataturk-kosusu-2.jpg ataturk-kosusu-3.jpg ataturk-kosusu-4.jpg ataturk-kosusu-5.jpg ataturk-kosusu-6.jpg

 

Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.