Bafra'da 7 bin öğrenci kuran öğreniyor

Bafra'da 7 bin öğrenci kuran öğreniyor

Bafra Müftülüğü'nün organize ettiği Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteklediği "Yaz Kuran Kursları" eğitime devam ediyor.

A+A-

Bafra Gençlik Merkezi'nde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden Bafra Müftüsü Necmettin Kayar, 2019 "Yaz Kuran Kurslarımız 17 haziran itibari ile başladı bu yıl 8 haftalık 2 dönem 4'der haftalık dönemler halinde kurban bayramı ile beraber yaz kuran kurslarımız bitecek.

Yaz kuran kurslarına bu yıl 7 bin evladımız katılıyor. Bu 7 bin öğrencimizi sistemimize kayıt ederek eğitimlerinin aşamalarını takip edebiliyoruz. 

Kuran kursların amaçlarından da bahseden Kayar "camiler çocuklarla dolsun ahlakımız kuran olsun" sloganıyla  ahlaki değerlerimizi öğretmek, sevgi merkezli eğitim sistemiyle birlikte Allah sevgisini Peygamber sevgisini kuran sevgisini, milli manevi değerlerimizi, bir birey olarak sorumluluklarımızın neler olduğunu öğretmek eğitimimizin temel amacı olacaktır.  bu vesileyle bizlere çocuklarını emanet eden velilerimize çok teşekkür ederim" Ayrıca yaz kuran kursları sportif faliyetler kapsamında bu yıl yaz kuran kursları arası futbol turnuvası yapılacak ve olimpik yüzme havuzunda öğrencilerimize yüzme kursuda organize edilecek" dedi.

bafrada-7-bin-ogrenci-kuran-ogreniyor-1.jpg

bafrada-7-bin-ogrenci-kuran-ogreniyor-2.jpg

bafrada-7-bin-ogrenci-kuran-ogreniyor-3.jpg

bafrada-7-bin-ogrenci-kuran-ogreniyor-4.jpg

bafrada-7-bin-ogrenci-kuran-ogreniyor-5.jpg

 

 

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.