BAFRA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

BAFRA’DA 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI COŞKUSU

Bafra ilçesinde, 30 Ağustos Zafer bayramının 90. Yıldönümü ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü dolayısıyla Bafra Kent Meydanında tören düzenlendi.

A+A-


30 Ağustos Zafer Bayramının 90’ıncı Yıldönümü nedeniyle, Bafra’da gerçekleşen törenlerde ilk olarak Atatürk Anıtına çelenk sunumu yapıldı.


BÜYÜK ZAFERİN 90. YILDÖNÜMÜ

      30 Ağustos Zafer Bayramının 90’ıncı yıldönümü ülke genelinde olduğu gibi Bafra’da törenle kutlandı.   

      30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri günü Bafra’da coşkuyla kutlandı. Bafra ilçesinde, 30 Ağustos Zafer Bayramında devlet, askeri erkân ve vatandaş kaynaştı. Bafra ilçesinde ilk tören, Bafra Kent Meydanında Atatürk Anıtı’na çelenk konulmasıyla başladı.

                  BAFRA’DA ZAFER BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

       Anıta çelenk sadece mülki amir Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Askerlik Şubesi Başkanı, Bafra Garnizon Komutan vekili Yüzbaşı Serkan Savaş ve Bafra Belediye Başkan Vekili İnci Varış tarafından sunuldu.

       Bafra ilçe Kaymakamı Ali Katırcı,”Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bütün kahraman asker arkadaşları, aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi minnetle, rahmetle anıyoruz. Hayatta olanlara da uzun ömürler ve sağlıklar diliyoruz. Tabiki bizim milletimiz, vefakâr ve fedakâr bir millettir. Kendisine hizmet eden insanları, kendisine iyilik yapanları tarih boyunca unutmamıştır ve hep yâd etmiştir. Bu bayramlarda, onun birer yâd edilmesi ve anılmasıdır” dedi.      

     Törene, Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Askerlik Şubesi Başkanı, Bafra Garnizon Komutan vekili Yüzbaşı Serkan Savaş, Bafra Belediye Başkan Vekili İnci Varış, AK Parti Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven, CHP Bafra İlçe Başkanı Nihat Oktay, MHP Bafra İlçe Başkanı Av. Hüseyin Acar, Bafra Şevket Aşçı 
Turizm Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Recep Tapramaz, Bafra ilçe Emniyet Müdürü Abdullah Yahşi, Bafra İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Ahmet Dursun, Bafra ilçe Müftüsü Burhan Keleş, Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra ilçe Sağlık Müdürü Dr. Halit Bakan, Bafra 75. Yıl Huzurevi, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Muzaffer 
Şahin, Bafra Sağlık Grup Başkanı Uzman Dr. Ebru Kaynar Tunçel, Bafra İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Rüştü Yüce, Ahmet Mithat Karaman, askeri ve mülki erkân, mesleki oda temsilcileri, kurum ve kuruluş amirleri, siyasiler, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

     TEBRİKLERİN KABULÜ BAFRA İLÇE KAYMAKAMLIĞI MAKAMINDA YAPILDI

     Bafra Kent Meydanında saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasından sonra tebriklerin kabulü, mülki idare amiri, garnizon komutanı ve Belediye Başkanı beraberliğinde ilgili yönetmeliğe göre hazırlanmış listedeki sıraya göre Bafra ilçe Kaymakamlığı makamında tebriklerin kabulü yapıldı.  

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.