Bafra’da 3.Geleneksel Mezun Buluşması Düzenlendi

Bafra’da 3.Geleneksel Mezun Buluşması Düzenlendi

19 Mayıs Üniversitesi 2004 yılı ilk İktisadi İdari Programlar Muhasebe Bölümü mezunları Bafra BADO Cafede bir araya gelerek anıları tazelediler.

A+A-

19 Mayıs Üniversitesi 2004 yılı ilk İktisadi İdari Programlar Muhasebe Bölümü mezunları Bafra BADO Cafede bir araya gelerek anıları tazelediler.

19 Mayıs Üniversitesi 2004 yılı ilk İktisadi İdari Programlar Muhasebe Bölümü mezunları öğretmenleri ve arkadaşları ile bir araya gelmenin mutluluğunu  yaşarken konu hakkında bir açıklama yapan mezunlardan Yıldız Uzan Baş,
‘’19 Mayıs Üniversitesi 2004 yılı ilk İktisadi İdari Programlar Muhasebe Bölümü mezunları olarak öğretmen ve öğrencilerin katılımıyla BAFRA BADO Kafede birçok katılımcıyla bir araya gelmenin heyecanı ve mutluluğunu yaşadık.
Selim Aksar hocamızın önderliğinde başlattığımız bu organizasyon zamanla geleneksel hale gelse de Bu vesile ile dostlukların ve arkadaşlıkların gelişmesine köprü olmuştur.
 Etkinliğimiz; Suna Kırca, Sadık Dankaz, Selim Aksar, Yusuf ziya Başgül ve Okan Baran hocalarımızın katılımıyla gerçekleşirken.
Etkinlik boyunca mezunlarımızın güncel iş durumları hakkında bilgi alırken aynı zamanda üniversitemizde geçirdikleri öğrencilik deneyimleri ve anılarını dinleyerek zaman zaman duygulu bir o kadar da keyifli anlar yaşadık.
Meslek mezunları olarak Bir araya gelmenin başlangıç, Bir arada durabilmenin ilerleme, Birlikte çalışmanın başarı olduğu Bilincinde olmanın farkındalığıyla Etkinliğimize katılan tüm öğretmenlerime ve öğrenci arkadaşlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.’’diyerek sözlerini tamamladı.

bafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-001.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-002.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-003.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-004.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-005.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-006.pngbafrada-3-geleneksel-mezun-bulusmasi-duzenlendi-007.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.