Bafra’da 2 okula eğitime bir gün ara verildi

Bafra’da yaşanan şiddetli yağış ve yaşanan su baskınları yüzünden Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu 1 gün eğitime ara verdi.

A+A-

Bafra’da yaşanan şiddetli yağış ve yaşanan su baskınları yüzünden Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve Atatürk Ortaokulu 1 gün eğitime ara verdi.

Samsun’un Bafra İlçesinde sabaha karşı bastıran sağanak yağış Bafra’da hayatı olumsuz etkiledi. Gençlik Caddesi, Tekel Caddesi, Yaşar Doğu Caddesi, Lise Caddesi Çakır Mahmut Caddesi ve Cumhuriyet Caddesi’nde su baskınları meydana geldi. Bazı dükkanları su basarken Lise Caddesi üzerinde bulunan Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ve Atatürk ortaokulunu su basması nedeni ile eğitim öğretime bir gün ara verildi.

Yetkililerden alınan bilgiye göre ise, Lise Caddesi üzerinde bulunan iki okulumuzu şiddetli yağış nedeni ile su baskınları meydana geldi öğrencilerimiz okula giremedi. Bu nedenle bu iki okul öğrencileri idari izinli olarak sayılacak dendi. Öte yandan Samsun Büyük Şehir Belediyesi SASKİ ekipleri ise bu iki okulu vidanjörlerle suları tahliye işlerine başladı.

HABER : Emre Şahinol

 

bafrada-2-okula-egitime-bir-gun-ara-verildi.jpgbafrada-2-okula-egitime-bir-gun-ara-verildi-001.jpgbafrada-2-okula-egitime-bir-gun-ara-verildi-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum