Bafra'da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

Bafra'da 15 Temmuz Şehitleri İçin Mevlit Okutuldu

15 Temmuz Şehitleri Bafra’da dualarla yad edildi.

A+A-

Bafra ilçesinde 15 Temmuz hain darbe girişiminin 4. yıl dönümü anma etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Demokrasi Camisinde  Mevlid-i Şerif program düzenlendi.
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla öğle namazı öncesi 15 Temmuz Demokrasi Camisinde  mevlit okutuldu.

Bafra İlçe Müftülüğü'ne bağlı din görevlilerinin okuduğu aşrı şerif, ilahilerin ardından Bafra İlçe Vaizi  Cevahir Aydın  anlamlı ve duygusal bir konuşma yaparak dua ettirdi.
Düzenlenen programa MHP Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna ve Yönetimi, daire amirleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

bafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-7.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-1.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-2.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-3.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-4.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-5.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-6.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-8.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-9.jpgbafrada-15-temmuz-sehitleri-icin-mevlit-okutuldu-10.jpg
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.