BAFRA’DA 10 KASIM ANMA PROGRAMI

BAFRA’DA 10 KASIM ANMA PROGRAMI

Bafra'da 10 Kasım Atatürk'ü Anma programı Cumhuriyet Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni ile başladı.

A+A-

Atatürk'ün ölümünün 74. yılı dolayısıyla protokol tarafından Atatürk Anıtı'na çelenk konuldu. Çelenk merasiminin ardından sirenler eşliğinde 2 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Törene Kaymakam Ali Katırcı, Garnizon Komutanı Binbaşı Serdal Şahin, Belediye Başkanı Zihni Şahin, Askerlik Şubesi Başkanı Serkan Savaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Uzunlar, Siyasi Parti Temsilcileri, İl Genel Meclis Üyeleri, daire müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı. 
Kent Meydanı’ndaki törenin ardından Gazi İlköğretim Okulu tarafından Belediye Kültür Merkezi’nde anma programı düzenlendi. Günün anlam ve önemini belirten konuşma Gazi İlköğretim Okulu öğretmeni Bekir Şener tarafından yapıldı. Törende konuşan Kaymakam Ali Katırcı, “Büyük liderler için kuşkusuz ki matem değil, fikirlerine sadakat gereklidir. Fikrinden hareketle, 10 Kasım tarihini bir matem ve milli bir yas günü olarak kabul etmek yerine, fikirlerine yönelmek için bize verilmiş bir fırsat olarak görmekteyiz” dedi. 
Atatürk’ün hayatını anlatan sunumla devam eden anma programı öğrencilerce okunan şiirler ve oratoryom gösterisi ile son buldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.