Bafra'da 10 Bin TL Taksitle Ev Sahibi Olma Fırsatı

Bafra'da çok kısa süre sonra inşaatına başlanacak Sarraf Kooperatif'in yetkilisi Nusrettin Biçici'den kooperatifin detaylarını dinledik.

A+A-

Bu Bir Tanıtıcı Reklamdır.

Bafra'da çok kısa süre sonra inşaatına başlanacak Sarraf Kooperatif'in yetkilisi Nusrettin Biçici'den kooperatifin detaylarını dinledik.

Sarraf Kooperatif adıyla resmi olarak hizmet vereceklerini ve tüm denetimlere tabi olduklarını belirten Nusrettin Biçici, üye alımlarının başladığını, aşağıda yazan iletişim numaralarından ve ofis adresinden kooperatife dahi olmak isteyen Bafralı vatandaşların ulaşabileceğini belirtti.

2+1 ve 3+1 seçeneklerinin mevcut olduğunu belirten Biçici, evlerin üyelerin isteğine göre şekilleneceğini, tüm malzeme alımlarında şeffaf davranılacağını ve gelir gider tablolarını ofise gelerek kontrol edebileceklerini belirtti. İsteyen üyelerin iç dekorasyonda istedikleri malzemeyi tercih edebileceklerini belirten biçici, ödemeler konusunda da üyenin talebine göre değişikliklere gidilebileceğini aktardı. 

Bir yaşam alanı tasarladıklarını belirten Biçici, sitenin içerisinde kamelyalar, çocuk oyun alanları, otopark alanları ve market gibi dükkanların olacağını dile getirdi.

Başvuruların alınmaya başladığını belirten Biçici, 2+1, 3+1 ve dükkan katlarının satışa açık olduğunu kısa sürede de inşaata başlanacağını aktardı. Katların kura ile belirleneceğini sözlerine ekleyen Biçici, avantajlı katların sahiplerinin ödemelerinin de diğer katlardan farklı olacağını ifade etti.

İletişim: Hakan Aytünür: 0505 669 65 15

Nusrettin Biçici: 0536 036 95 47

Ofis Adres: Kavakpınar Mah. Süleyman Türk Cad. Uğur Aprt. No:51/B

Site Adresi: Alparslan Mahallesi Çiftlik Sokak Bafra/SAMSUN

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum