Bafra55.net olarak bu hafta Alaçam'ın nabzını tuttuk

Bafra55.net mikrofonları olarak bu hafta Alaçam İlçesinde  pazarın ve vatandaşın nabzını tuttuk. Haber ekibi olarak bugün de şirin Alaçam ilçesinde vatandaşın ve satıcıların nabzını tutarak bir röportaj gerçekleştirdik.

A+A-

Bafra55.net mikrofonları olarak bu hafta Alaçam İlçesinde pazarın ve vatandaşın nabzını tuttuk. Haber ekibi olarak bugün de şirin Alaçam ilçesinde vatandaşın ve satıcıların nabzını tutarak bir röportaj gerçekleştirdik.

Alaçam ilçesinde her çarşamba günü kurulan halk pazarında 
vatandaşlar ve satıcılarla yaptığımız röportajda fiyatlar ve asgari ücret konusu  hakkında mikrofon uzattık. Alaçamlı vatandaşlar ve satıcılar ise ürünlerin pahalılığından söz ederken bunun nedenlerini ise alım gücünün düşmesine bağladılar. Pazara köyden sabahın erken saatlerinde geldiklerini söyleyen üreticiler ve satıcılar pahalılık nedeniyle satışların düşük olmasından söz ettiler. Asgari ücret konusunda ise vatandaşlar asgari ücretin en az 10 bin ya da15 bin tl. olması gerektiğini belirttiler.

bafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-006.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-007.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-008.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-009.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-010.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-011.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-012.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-013.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-014.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-015.jpgbafra55-net-olarak-bu-hafra-alacamin-nabzini-tuttuk-017.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.