BAFRA ZİRVE KIRTASİYE’DEN FATİH PROJESİ SEMİNERİ

BAFRA ZİRVE KIRTASİYE’DEN FATİH PROJESİ SEMİNERİ

Organizasyonu Bafra Zirve Kitap Kırtasiye tarafından düzenlenen Zambak Yayınları tanıtım seminerine Bafra’daki okul müdürleri, ve branş öğretmenleri yoğun ilgi gösterdi.

A+A-

Öğretmenevinde düzenlenen Fatih projesi kapsamında hazırlanan ve zambak yayınlarının ürünlerinin tanıtıldığı seminer sinevizyon gösterisi ve materyallerin tanıtımıyla başladı. Seminere Zambak Yayınları Bölge Müdürü Gültekin TÜRKMENOĞLU  ve Pazarlama Müdürü Fatih AKYOL katıldı. Seminer Fatih AKYOL’un konuşmaları ve sunumlarıyla devam etti.  Fatih projesi ve akıllı tahtaların eğitime nasıl katkı sağlayacağını, tablet bilgisayarlara uyumlu ürünlerin masa üstüne indirilmesi ve Zambak yayınlarının öğretmenler için hazırladığı flashdiskler, öğretmen masaüstü uygulamaları, zenginleştirilmiş elektronik kitap içerikleri, akıllı tahtalara %100 uyumlu eğitimde dev bir proje olan uygulama hakkında geniş bilgi verdi.

ÖĞRETMENLER ZAMBAK YAYINLARI SEMİNERİNE  YOĞUN İLGİ GÖSTERDİ

 Zambak pazarlama müdürü Fatih AKYOL,” Hücreleme yöntemine göre hazırlanan tüm konu analtımlı kitaplarımızı akıllı tahtaya ve dijital ortamlara uyumlu hale getirdiklerini belirtti.

AKYOL, okul öncesinden 12.sınıfa kadar tüm sınıfları kapsayan Milli Eğitim müfredatına uygun hücreleme yöntemine göre hazırlanmış kitaplarda akıcı bir konu anlatımı  özgün cizimler ve orijinal  resimlerle  renki bir  sunum konu içinde çözümlü örnekler  öğretici etkinlikler  yazılıya hazırlık soruları  bölüm değerlendirme  soruları konuları tarayan çözümlü testler  her konuyla boyutlu anımasyonlar  aktivide ve deney vidioları  ile öğrenmeyi pekiştiren  akıllı tahtaya  ios ve ANDROID sistemlere uyumlu  okullarda  bilgiseyarlı  eğitime uygun interaktif bir projedir.öğretmenlerimizin  bayilerimizden üçretsiz temin edecekleri  flashdisklerimiz internete bağlı kalmadan  zengin içeriklerimizi  en verimli bir şekilde faydalanacağı ve keyifli bir kullanım hedefleyen bir projedir. Kitap aktivasyon kartı öğrencilerin ve öğretmenlerin zevkle kulanacağı uygulamalar tablet ve akıllı tahtalara uyumludur.Çok rahat erişim sağlanabilir ve kulanalabilir”dedi.

Zambak yayınları Bafra Bayii Zirve Kitap Kırtasiye tarafından bu hizmetlerin devam devam edeceği ve öğretmenlere en güzel hizmetin verileceği bildirildi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.