BAFRA ZİRAAT ODASI SİLAJ VE KÜSPE  STREÇLEME MAKİNESİNE KAVUŞTU!

BAFRA ZİRAAT ODASI SİLAJ VE KÜSPE STREÇLEME MAKİNESİNE KAVUŞTU!

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi göreve geldikleri ilk günden bugüne yaptıkları çalışmalar ve projelerle Bafra ve Bölgesi üreticilerinden takdir görmeye devam ediyorlar.

A+A-

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetimi göreve geldikleri ilk günden bugüne yaptıkları çalışmalar ve projelerle Bafra ve Bölgesi üreticilerinden takdir görmeye devam ediyorlar.

Bafra Ziraat Odası en son proje ile Bafra ve Bölge üreticilerinin hizmetinde olacak olan  Silaj ve Küspe Streçleme Makinesini oda bahçesine getirdi ve sergilemeye başladı.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner,’’İlk başta son günlerde ülkemizi kasıp kavuran yangın felaketlerinde ölenlere Allah’tan Rahmet, yaralılara acil şifalar dilerim. Geçtiğimiz gün Havza ilçesinde  düzenlen teslim töreni ile DOKAP'ın desteklediği Samsun İli Kırsal Gelir Kaynaklarının Çeşitlendirilmesi Projesi'nin "Silaj Yaparsan Bol Süt İçersin-Silajı Paketle Asla Zayi Etme" isimli alt projesi kapsamında alınan 3 adet kombine silaj streçleme makinesinden 1 tanesi ise Bafra Ziraat Odamıza verildi.

bafra-ziraat-odasi-silaj-ve-kuspe-strecleme-makinesine-kavustu-3.png
Odamıza kazandırdığımız Silaj ve Küspe Streçleme Makinesi ile Bafra ve bölge tarımı daha güçlü hale gelecektir.
Biz Bafra Ziraat Odası yönetimine geldiğimizde bizim tek sevdamız üreticilerimize hizmetti. Ve bunu da gerçekleştirmekten dolayı oldukça mutluyuz. Projelerimize ve çalışmalarımıza hız verdik. Bu senede 2021 senesinde ise DOKAP projeli hibe destekli Bafra, Alaçam, Yakakent’te bulunan hayvancıkla uğraşan tüm üreticilerimizin ve çiftçilerimizin maliyeti fiyatına slaj paketleme makinasını hizmete soktuk. 250 kiloluk ve 500  kiloluk paketleme yapabilecek kapasitede bir makineyi kazandırdık. Makinamız Bafra çiftçisine hayırlı olsun. Bunu peşinden ise tohum ayıklama makinası kazandıracağız. Daha sonra ise DOKAP projeli bir kurutma makinasını hizmete sokmayı düşünüyoruz. Bafra ve üreticisi her şeyin en güzeline layıktır. Bu projelerde bizlere büyük destek veren en başta Samsun Valisi sayın Doç.Dr.Zülkif Dağlı, Bafra Kaymakamı Cevdet Ertürkmen, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, Samsun  İl Tarım ve Orman Müdürümüz İbrahim Sağlam,  Bafra İlçe Tarım ve Orman Müdürü Mehmet Güreş’e şahsım, Bafra Ziraat Odası yönetim kurulum ve Bafra üreticileri adına şükranlarımı sunuyorum. ‘’diyerek sözlerini tamamladı.

bafra-ziraat-odasi-silaj-ve-kuspe-strecleme-makinesine-kavustu-2-001.png

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.