Bafra Ziraat Odası Başkanı Samsun İl Tarım ve Orman Müdür Vekilini Ziyaret Etti

Bafra Ziraat Odası Başkanı Samsun İl Tarım ve Orman Müdür Vekilini Ziyaret Etti

Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner, Samsun İl Tarım ve Orman Müdür Vekili olarak görev yapmakta olan Bayram Ay'ı makamında ziyaret etti.

A+A-

Samsun İl Tarım ve Orman Müdür vekili Bayram Ay'ı Bafra Ziraat Odası Başkanı Osman Tosuner ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret ederek hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında konuşan Başkan Tosuner, "Türkiye'de Tarım ve hayvancılıkta en gelişmiş şehirlerinden biri olan Samsun, 17 ilçesi ile birlikte başarılara imza atan bir kent olmuştur. Bunun yanı sıra Bafra Ziraat Odası olarak tarım ve hayvancılıkta Bafra çiftçisine hizmet vererek, Odamızda oluşturmuş olduğumuz ekip çalışması sonucu ve sinerji ile tarım sektörünün çok önemli kazanımlar elde ettiğini, çiftçinin sorunlarına da her zaman kulak veren ve çözümü noktasında gayret sarf eden bir kurum olmaya çalışıyoruz. Ziraat odası olarak Tarım ve hayvancılık konusundaki son trendleri gelişmeleri ve yenilikleri yerinden gözlemleyerek geliştirmeye çalışıyoruz. Yeni pazarlara açılmak için Çiftçilerimizle birlikte önemli fırsatlar sunan Tarım fuarlarını ziyaret ederek bilgilendiriyoruz. Bafra Ziraat Odası olarak Geldiğimiz günden bugüne hiç durmadan hemen hemen her gün bir faaliyet içinde çiftçilerimizin yanında olarak onlara destek veriyoruz. Ayrıca Bafra Ziraat odası olarak Tarımla ilgili bütün çalışmalarda eskiden olduğu gibi her zaman iki kurum olarak Birlikte hareket etmeye devam edeceğiz" dedi.

Samsun İl Tarım ve Orman Müdür vekili Bayram Ay konuşmasında şunları kaydetti; Ziyarette Bafra İlçesinin tarımsal potansiyeli hakkında bilgi alışverişinde bulunarak ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederken ilerleyen günlerde Bafra ile ilgili bir çok proje ye imza atacaklarını söyledi.

bafra-ziraat-odasi-baskani-samsun-il-tarim-ve-orman-mudur-vekilini-ziyaret-etti-1.jpg bafra-ziraat-odasi-baskani-samsun-il-tarim-ve-orman-mudur-vekilini-ziyaret-etti-2.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.