BAFRA YÖRESEL ÜRÜNLERİ ANTALYA FUARINDA

BAFRA YÖRESEL ÜRÜNLERİ ANTALYA FUARINDA

Antalya Ticaret Borsası ev sahipliğinde bu yıl dördüncüsü düzenlenen

A+A-

‘4.Yöresel ve  Gelenkesel Ürünler Fuarı’nda Bafra ürünleri göz doldurdu. Başta TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olmak üzere katılımcılar yoğun ilgi gösterdi.  

Antalya Ticaret Borsası tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen, ‘4.Yöresel ve Gelenkesel Fuarı”na Bafra ürünleri damgasını vurdu. 19 Eylül tarihinde açılışı yapılan ve Türkiye’nin 60 yöresinden 200’ü aşkın firma, Oda ve Borsa’nın yer aldığı fuarda Bafra standı büyük rağbet gördü. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’da fuara katılarak tek tek stantları ziyaret etti.

TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Üyeleri Oğuzhan Serinkaya ile Ayhan Çakır, Samsun Ticaret Borsası Başkanı Sinan Çakır, Bafra TSO Meclis Başkanı Hüseyin Çamaş, Bafra TSO Başkanı Göksel Başar, Bafra Ticaret Borsası Meclis Başkanı Hasan Kolbaşı, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu,Çarşamba Borsa Başkanı Kazım Yılmaz, Çarşamba TSO Meclis Başkanı Muharrem Yaralı, Çarşamba TSO Başkanı Ahmet Yılmaz, Vezirköprü TSO Başkanı Abdülkadir Fişekçi, Terme TSO Başkan Yardımcısı Mustafa Kefeli, Samsun standını ziyaret eden misafirlerle yakından ilgilendi.

TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ve TOBB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halim Mete,İbrahim Çağlar,Ender Yorgancılar ve TOBB Yönetim Kurulu üyesi Harun Karacan Samsun standına  ilgi gösterenlerin başında geldi. Bir süre Oda ve Borsa Başkanları ile sohbet eden Hisarcıklıoğlu, Samsun ürünlerini de tatmayı ihmal etmedi. Standı ayrıca, Antalya Valisi Sebahattin Öztürk, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın, Oda ve Borsa Başkanları da ziyaret etti.

Samsun standında sergilenen Bafra Nokulu, Coğrafi işaret olarak tescillenmiş Bafra Pidesi, Bafra pirinci ve Bafra Zembili, Çarşamba yöresinin sekiz köşe kasketi ve yumurta topuk ayakkabısı, kıvratması ve kuru çay simidi, Terme’nin pidesi, pirinci ile Vezirköprü’nün semaveri, Samsun lokumu ve simidi gibi çeşitli yöresel ürünler bu yıl da büyük ilgi gördü. Bafra standına gelen katılımcı ve ziyaretçilere Bafra TSO Başkanı Göksel Başar tarafından Bafra Pidesi,Bafra Nokulu ,Bafra Kaymaklı Lokumu ikram edilirken Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu'da Bafra Pirinci ikram etti.

dsc_76.jpgdsc_2873.jpgdsc_2882.jpgdsc_2893.jpgdsc_2984.jpgdsc_2990.jpgdsc_3020.jpgdsc_5867.jpg

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.