BAFRA YEDİ İKLİM KÜLTÜR SANAT DERNEĞİNİN OKUYORUZ ARAŞTIRIYORUZ GEZİYORUZ PROJESİNDEKİ ÖĞRENCİLER SİNEMADA

BAFRA YEDİ İKLİM KÜLTÜR SANAT DERNEĞİNİN OKUYORUZ ARAŞTIRIYORUZ GEZİYORUZ PROJESİNDEKİ ÖĞRENCİLER SİNEMADA

Samsun Bafra Yedi İklim Kültür Sanat Eğitim Bilim Ve Yardımlaşma Derneği’nin “Okuyoruz Araştırıyoruz Geziyoruz “ projesi tüm hızıyla devam ediyor.

A+A-

Projedeki öğrenciler sinemada film izlediler gönüllerince eğlendiler.  İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığınca desteklenen proje hakkında Dernek Başkanı Eğitimci-Yazar Recep ŞEN şu bilgileri verdi: “ 14 Eylülde uygulamaya başladığımız projemizdeki okuma, eğitim, seminer sportif faaliyetler bölümünü bitirdik. Projemizin bundan sonraki bölümlerinde şehir içinde ve il dışında gezilerimiz olacak. Projedeki öğrencilerimizle bugün sinemada film izledik, güzel bir gün geçirdik. Bu etkinliğe katılan çocuklarımız uzak köylerden taşımalı eğitimle gelen çocuklar ve bir çoğu hayatında ilk defa sinemayla tanışmış oldu. İnşallah 10 mart 2016 da ise bu öğrencilerimizle Bursa Edirne Çanakkale Gezimizi gerçekleştireceğiz. Bu gezimizin ardından projedeki öğrencilerimizin çektiği fotoğraflarla Edirne-Bursa-Çanakkale fotoğrafları sergisi acağız. ”

bafra-yedi-iklim-kultur-sanat-derneginin-okuyoruz-arastiriyoruz-geziyoruz-projesindeki-ogrenciler-sinemada.jpgbafra-yedi-iklim-kultur-sanat-derneginin-okuyoruz-arastiriyoruz-geziyoruz-projesindeki-ogrenciler-sinemada-001.jpgbafra-yedi-iklim-kultur-sanat-derneginin-okuyoruz-arastiriyoruz-geziyoruz-projesindeki-ogrenciler-sinemada-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.