BAFRA YEDAŞ’TAN AÇIKLAMA

BAFRA YEDAŞ’TAN AÇIKLAMA

YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, “Bafra’daki olayda enerjiyi önceden kesmemiş olsak muhtemel bir faciaya davetiye olurdu.Ekipler dikkatli olmalı” dedi.

A+A-

Bafra Karayolları Bölge Müdürlüğü’ne ait ekipler, yağmur suyu tahliye kanalı çalışmaları sırasında YEDAŞ’a ait 8 adet elektrik direğine zarar vermiş, bir kısmı da temelinden zarar görerek yıkılmıştı. 
YEDAŞ Genel Müdürü Nurettin Türkoğlu, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığı açıklamada, sahada çalışan ekiplerin daha dikkatli ve koordineli çalışmaları konusunda uyararak, “Bölgede önceden çalışma yapılacağını bildiğimiz için enerjiyi kesmiştik. Bu kesinti sayesinde büyük bir facianın önüne de geçmiş olduk. Sevindirici olan herhangi bir can ve mal kaybının yaşanmamasıdır” diye konuştu.
Karayolları ekiplerinin çalışma esnasında direkleri yıkması ve hatta zarar vermesi enerji kesintisi süresini uzattığını belirten Türkoğlu, “Bafra ilçesindeki Bahçelievler Mahallesi ve civarındaki yaklaşık olarak 200 abonemiz elektriksiz kalmıştır. Ekiplerimiz hızlı bir çalışma sonrasında bölgeye tekrar elektrik vermiştir” şeklinde konuştu.

KOORDİNE ÇAĞRISI
Türkoğlu, “Geçtiğimiz haftalarda da Atakum ilçesinde yaşanan elektrik kesintileri ile ilgili olarak ‘koordine’ çağrısında bulunmuştuk. Sahada çalışan ekiplerin, YEDAŞ personelleriyle iletişim halinde olması çağrısında bulunuyoruz. Bazı kurumların devam eden alt yapı çalışmaları, bizleri de olumsuz etkiliyor. Sürekli çalışmanın olduğu bölgeye ek şebekeler ekleyerek, şebeke bütünlüğü sağlayamıyoruz. Şebekemizin kalitesi bozuluyor. Müşteri memnuniyetimizi de bizden kaynaklı olmasa da etkiliyor” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum