Bafra Ülkü Ocaklarından Halk Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Bafra Ülkü Ocaklarından Halk Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı kurumsal ziyaretlerine devam ediyor.

A+A-

Bir taraftan yoğun bir faaliyet programı yürüten Ülkü Ocakları, diğer yandan da kurumlar arası ilişkileri geliştirmek ve birçok alanda işbirliği arayışlarını sürdürmek amacıyla Bafra’da ağırlığı ve etkinliği bulunan kurumlara ziyaretlerini sürdürüyor.

Bu anlamda Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetimi Bafra Halk Eğitim Merkezine ziyarette bulundu.

Bafra Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yalçın Ak, Bafra Ülkü Ocakları’nın şahsına ve kurumuna yaptığı bu nezaket ziyaretinden memnun olduğunu belirterek, Bafra ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı’nın Bafra’da güzel işlere imza attığını, birçok faydalı proje ve etkinliği gerçekleştirdiğini kaydetti. Yalçın Ak, Bafra’da vakıf ve dernek gibi birçok kurumla çalıştıklarını, bu dernek ve vakıflar aracılığıyla da halka çeşitli kurslar açtıklarını belirterek Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı ile de talep olması durumunda işbirliği yapabileceklerini söyledi.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu da, Bafra Halk Eğitim Merkezi’nin değişik dal ve branşlarda halka açtığı kursların çok yararlı olduğunu, bu noktada Halk Eğitim Merkezlerin toplumun eğitimi ve gelişmesinde önemli katkılarının olduğunu söyledi. Ülkü Ocakları bünyesinde açacakları birçok kurs ve çalışma için Bafra Halk Eğitim Merkezi’nden istifade etmek istediklerini söyleyen Eroğlu, “Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Yalçın Ak Hoca’mızın ilgi ve desteğine şimdiden teşekkür ederiz. Milletimizin eğitim ve kültürel anlamda geliştirilmesi noktasında Halk Eğitim Merkezi’nin sağlayacağı her türlü katkı bizler için değerlidir. Yaygın eğitimin en önemli ayağı hiç şüphesiz ki Halk Eğitim Merkezleridir. Bizler de yaptığımız faaliyetlerle Halk Eğitim Merkezlerinin aşına tuz katmış, yüklerini bir nebzecik de olsa paylaşmış oluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.