Bafra Ülkü Ocakları’ndan Fıratlar İçin Gözyaşı ve Dua

Bafra Ülkü Ocakları’ndan Fıratlar İçin Gözyaşı ve Dua

Yalçın Köse- Bafra55.net & Samsun’un Bafra ilçesinde Ülkücü Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu ve Ülkücü Şehitler dua ve gözyaşı ile anıldı.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları, 2015 yılında İzmir Ege Üniversitesinde Şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu’nun şehadetinin yıldönümünde mevlit-i Şerif ve anma programı düzenleyerek bölücü terör örgütü PKK’yı lanetledi.

Program Saygı Duruşunun ardından okunan İstiklal Marşı ile başladı.  Programda ilk olarak Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Osman Osma konuşma yaptı.

Başkan Osma, “Konuşmama Ülkü yolunda ilk Şehidimiz Ruhi Kılıçkıran’dan Fırat YılmazÇakıroğlu’na uzanan bu iman dolu mücadelenin, bu çileli güzergahın yiğit kahramanlarını rahmet, minnet ve dua ile anarak başlamak istiyorum. Ülkücü Türk Gençliği olarak davaları davamız, çileleri çilemiz, emanetleri mukaddesimiz; Kuran’a ve Bayrağa el basarak ettikleri yeminleri yeminimizdir.

Bugün burada 20 Şubat 2015 tarihinde vatan haini bölücü terör örgütü mensupları tarafından şehit edilen Fırat Yılmaz Çakıroğlu kardeşimizi ve aziz şehitlerimizi anmak için bir arada bulunuyoruz.  Ege Üniversitesinde Fırat’ımızı katleden PKK’nın sivil kollarına müsamaha göstermemesi, üniversitelerde gençlerimizi zehirlemesine fırsat vermemesidir.

Çünkü Fıratlar kolay yetişmiyor…

Fırat Çakıroğlu demek bir Ocak Başkanı olarak yetiştirdiğim her gençte vicdani sorumluluk duymam demektir.

Fırat Çakıroğlu demek varlığı paylaşamayanların içinde genç kardeşlerimle omuz omuza verip yokluğu paylaşmak demektir.

Fırat Çakıroğlu demek öfke, hırs ve ihtirasın yalnızca gözleri değil, kalpleri de kör ettiği yerde sabırla hakikate yol almak demektir.” dedi.

Konuşmalarının ardından Ülkücü Hareket tarafından yapılan Şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Belgeseli seyredildi. Gözyaşlarının sel olduğu belgeselin ardından Mustafa Sürmeli tarafından Kuran tilaveti yapılarak program sonlandırıldı.

Programa Bafra Milliyetçi Hareket Partisi Bafra İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş’ın yanı sıra çok sayıda ülkücü genç ve öğrenci katıldı.

1-618.jpg2-574.jpg3-490.jpg4-342.jpg5-231.jpg6-154.jpg7-100.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.