Bafra Ülkü Ocaklarından Ahde Vefa

Bafra Ülkü Ocaklarından Ahde Vefa

Bafra Ülkü Ocakları almış oldukları kararla geçtiğimiz gün vefat eden ülkücü camianın sevilen ismi merhum Çağlar Yıldız’ın adını yaşatacak.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları almış oldukları kararla geçtiğimiz gün vefat eden ülkücü camianın sevilen ismi merhum Çağlar Yıldız’ın adını yaşatmak için Bafra Ülkü Ocakları 2022-2023 Dönemi Eğitim Akademisi'ne Çağlar Yıldız’ın adını vererek duygusal bir ahde vefayı gerçekleştirdiler. 
Bir nebze ise Vefanın sadece İstanbul’da bir semt adı olmadığını da belirttiler.
Konu hakkında bir açıklama yapan Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün,’’ Toplumların gelecek idealini sürekli olarak yeniden inşa eden gençliktir. Gençliğin yeni ufuklara doğru ilerlemek amacıyla milli ülküler edinmesi ise toplumun geleceğini garanti altına alır. Gençliğin milli ülküleri benimsemesi için de yol göstericilerin, aydınların ve liderlerin milli düşüncelere yönelik politika ve gayeleri olmalıdır. Bu yol göstericiler, gençliğin bir arada toplanması için milli ülküleri en doğru biçimde özümsemelerini sağlayacak oluşumları ve yapılanmaları kurmalıdırlar. Ancak bu sayede toplumun geleceği olan gençler milli ülküler ile donanır ve toplumu en iyi şekilde daha ileriye götürür.
Türk gençliğinin milli ülküleri benimsemesini sağlayan ve Türk milletini maziden atiye götüren oluşumlar her daim var olmuştur. 

25 Kasım 2021 tarihinde Bafra Ülkü Ocakları bünyesinde başlanılan ve 10 hafta boyunca, Türk tarihi, kültür ve medeniyet ve kişisel gelişim konularında alanında uzman eğitmenlerle verilen akademik eğitim programımızı bundan sonra da kesintisiz olarak devam edecek.
Bafra Ülkü Ocakları yönetimi olarak almış olduğumuz karara göre
Bafra Ülkü Ocakları 2022-2023 Dönemi Eğitim Akademisi'ne geçtiğimiz günlerde kaybettiğimiz değerli ağabeyimiz Çağlar Yıldız'ın adının verilmesi kararlaştırılmıştır.
Ruhu şad, mekanı cennet olsun.’’dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum