Bafra Ülkü Ocaklarında görev değişimi!

Bafra Ülkü Ocaklarında görev değişimi!

Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı’nda gerçekleştirilen görev değişiminde başkanlığa MHP yönetim kurulu üyesi Ceyhan Düzgün atandı.

A+A-

Eski Bafra Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Kemal Şahin yaptığı konuşmada, görev süresi boyunca kendisine destek olan herkese teşekkür ederek helallik istedi.

15.10.2018 tarihinde ikinci kez devraldığım Bafra Ülkü Ocakları Başkanlığı görevimi Ülkü Ocakları Genel Başkanımız Sayın Ahmet Yiğit Yıldırım'ın takdirleriyle bugün itibarıyla devretmiş bulunuyorum diyen Şahin, "görev yaptığım süre boyunca bana destek olan tüm Ülküdaşlarıma sonsuz teşekkür ediyorum" dedi.

Başkanlığa atanan MHP yönetim kurulu üyesi Ceyhan Düzgün, "Ülkemizin yaşadığı bu sıkıntılı süreçte Ülkücü harekete büyük görevler düşmektedir. Sorumluluğumuz her zamankinden ağırdır. Biz de Cenabı Allah’ın izniyle mukaddes davamızın şanlı bayrağını Bafra'da yükseklere taşımak için var gücümüzle çalışacağız’’ dedi.

bafra-ulku-ocaklari-baskanliginda-gerceklestirilen-gorev-degisiminde-baskanliga-mhp-yonetim-kurulu-uyesi-ceyhan-duzgun-atandi.png

bafra-ulku-ocaklari-baskanliginda-gerceklestirilen-gorev-degisiminde-baskanliga-mhp-yonetim-kurulu-uyesi-ceyhan-duzgun-atandi-001.png

bafra-ulku-ocaklari-baskanliginda-gerceklestirilen-gorev-degisiminde-baskanliga-ceyhan-duzgun-atandi.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.