Bafra Ülkü Ocakları Konferans, ’Davaya Adanan Bir Ömür’

Bafra Ülkü Ocakları Konferans, ’Davaya Adanan Bir Ömür’

Samsun’un Bafra İlçesinde, Bafra Ülkü Ocakları İlçe Başkanlığı binasından Doç. Dr. Taner Tunç ‘’Davaya Adanan Bir Ömür’’ adlı konferans verdi.

A+A-

Doç. Dr. Taner Tunç yaptığı konuşmada;

‘’Büyük milletin büyük davaları olur ve büyük davalar büyük dava adamlarının omuzlarında yükselir. Büyük Türk Milleti her çağda büyük idealleri olan büyük liderler yetiştirmeyi daima başarmıştır. Bu Allah’ın bize bir lütfudur. Anadolu’yu vatan yapan Alpaslan, İstanbul’un fethi ile çağ açıp çağ kapatan Fatih Sultan Mehmet Han, Cihan İmparatorluğu kuran Kanuni Sultan Süleyman Han, Türk’ün Anadolu’da varlık-yokluk mücadelesini kazanan Mustafa Kemal ATATÜRK gibi Türklüğün, Türkiye Cumhuriyeti’nin dünya döndükçe var olmasını amaç edinmiş Ülkücü Türk Gençliğini yetiştiren Alparslan Türkeş Allah’ın bize bahşettiği yol başçı silsilesinin bir halkasıdır. 25 Kasım 1917’de Lefkoşa’da doğup 4 Nisan 1997 tarihin de Ankara’da ebediyete göç eden Alparslan Türkeş’e ‘’BAŞBUĞ’’ O’na inananlara gönül verenlere de ‘’Türkeşçi’’ denmesi tesadüf değildir’’ dedi.

Doç.Dr.Taner Tunç’un konuşmasının ardından söz isteyerek kürsüye gelen emekli İmam Ali Yalmancı Başbuğ Türkeş ile yaşadığı hatıraları gençlere anlattı.

Bafra Ülkü Ocakları Konferans salonunda gerçekleşen programa, Bafra MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çamaş ve Yönetimi, Samsun Ülkü Ocakları Başkanı Yalçın Altıntaş, Türkav Bafra Şube Başkanı Sami Keskin, MHP Belediye Meclis Üyesi Sefer Uyar ve misafirler katıldı.

davaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-55.jpg

davaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-1.jpgdavaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-2.jpgdavaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-3.jpgdavaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-4.jpgdavaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-5.jpgdavaya-adanan-bir-omur-ulku-ocaklari-6.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.