BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI KANDİL SİMİDİ DAĞITTI

Bafra Ülkü Ocakları Mevlid Kandili dolayısıyla Bulvar Caddesi’ne kurduğu stantta ve devamında Bafra’mız esnaflarına bir kandil geleneği olan Kandil simidi dağıttı.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hakan Eroğlu, bazı özel gün ve gecelerde, bu gün ve geceleri daha anlamlı kılmak, sevinci paylaşmak gerektiğini belirterek kendilerinin de bu amaçla bu etkinlikleri yaptıklarını söyledi. Hakan Eroğlu sözlerine şöyle devam etti:

Bu gece Mevlid kandili. Peygamber Efendimizin doğum günü. Bu güzel gecenin gündüzünde vatandaşlarımıza kandil simidi dağıtarak, bu kutlu sevince ortak olmak istedik. Bafra Ülkü Ocakları başkanı Hakan Eroğlu, Mevlid Kandili dolayısıyla şunları söyledi:Yüce Allah'ın "Sen olmasaydın dünyayı yaratmazdım" dediği Peygamber efendimizin ümmeti olmak şerefine nail olduğumuz için Yüce Allah'a hamd ediyoruz. Bu kutlu gecede memleketimize, İslam alemine barış ve huzur diliyoruz. Bu gecenin bölük pörçük olmuş Türk ve İslam âleminin birliğine vesile olmasını diliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.