BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI KADİR GECESİ MESAJI

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI KADİR GECESİ MESAJI

Bu akşam mübarek Kadir gecesine kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşarken Ramazan ayını uğurluyor olmanın da hüznünü yaşıyoruz.

A+A-

Bin aydan daha hayırlı bir gece olarak müjdelenen Kadir Gecesi’ne kavuşmak bütün Müslümanlar için bir sevinç vesilesi olduğu gibi hayır ve sevabın bol olduğu bu geceden nasiplenme ve feyiz alma bakımından da bir fırsattır.

Türk ve Müslüman coğrafyası bu Ramazan ayını da maalesef kan ve gözyaşıyla geçirdi. Doğu Türkistan’da, Suriye’de Irak’ta ve Filistin’de Müslümanlar oruçlarını kan ve gözyaşıyla sulanan sofralarda açmaktadır. Türk ve Müslüman coğrafyasında yaşanan bu dramların, akan kanların bir an önce durması bu mübarek gecede en büyük dileğimizdir. Gerek Çin’in Doğu Türkistanlı kardeşlerimize uyguladığı vahşeti, gerek İsrail’in Filistinli kardeşlerimize yönelik insanlık dışı harekâtı gerekse IŞID adlı terör örgütünün Irak ve Suriye’de yaşattığı vahşet ve dehşeti lanetliyor, dünyanın değişik bölgelerinde zulüm gören Müslümanların bir an önce huzura kavuşmasını diliyoruz.

Mübarek Kadir Gecesi’nde; Türk ve İslam âleminin, milletimizin, ülkemizin ve bütün insanlığın barış ve esenliğe, huzura ermesini diliyor, bu gecenin gönül dünyamızdaki kir ve pasın yok olmasına da vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyoruz.

Bafra Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.