Bafra Ülkü Ocakları kadınlarımızı Unutmadı

Bafra Ülkü Ocakları kadınlarımızı Unutmadı

Ülkü Ocakları Bafra ilçe Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı.

A+A-

Ülkü Ocakları Bafra ilçe  Başkanlığı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle organize edilen ve gün boyu devam eden programlarla Büyük Pazar yerinde bulunan esnaflarımız ziyaret edildi.
Bu ziyaretlerde kadınlara karanfil dağıtıldı.
 Bafra Ülkü Ocakları ilçe başkanı Osman Osma tarafından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:  “Doğumdan ölüme kadar hayatın her anında varlıklarını hissettiğimiz, bizi biz yapan değerli annelerimizin, ablalarımızın, kardeşlerimizin 8 Mart Kadınlar Gününü kutluyoruz. 
Çalışan tüm kadın esnaflar ziyaret edilerek karanfil dağıtıldı. 
Türk kültüründe binlerce yıldır başımızın tacı olan kadınlarımızı bir gün değil, her gün mutlu edelim, hayattaki tüm mutluluklarımızı onlarla paylaşalım. Bu vesile ile bizi var eden, ekmeğimizi, dertlerimizi, mutluluğumuzu paylaştığımız başımızın tacı kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, bu güzel günün hayırlara vesile olmasını diliyoruz.”

bafra-ulku-ocaklari-kadinlarimizi-unutmadi-001.jpgbafra-ulku-ocaklari-kadinlarimizi-unutmadi3-001.jpegbafra-ulku-ocaklari-kadinlarimizi-unutmadi4-001.jpegbafra-ulku-ocaklari-kadinlarimizi-unutmadi5-001.jpegbafra-ulku-ocaklari-kadinlarimizi-unutmadi6.jpegbafra-ulku-ocaklari-kadinlarimizi-unutmadi7.jpeg

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.