Bafra Ülkü Ocakları 'Her Hafta Ocağa İftara' Temasıyla İftarda Bir Araya Geldi

Bafra Ülkü Ocakları 'Her Hafta Ocağa İftara' Temasıyla İftarda Bir Araya Geldi

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından, "Her Hafta Ocağa İftara" teması ile maneviyatın ön plana çıktığı bir iftar programı düzenledi. Duaların ardından akşam ezanın okunması ile huşu içinde oruçlar açıldı.

A+A-

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı tarafından, "Her Hafta Ocağa İftara" teması ile maneviyatın ön plana çıktığı bir iftar programı düzenledi. Duaların ardından akşam ezanın okunması ile huşu içinde oruçlar açıldı.

Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanı Ceyhan Düzgün iftarın ardından yaptığı konuşmada her yıl bin kişiye iftar verme gayretinde olduklarını ve ramazanda 4 hafta boyunca geleneksel iftar programını düzenlediklerini belirterek, iftara katılan konuklara teşekkür etti. ‘Can ocağında pişen aş’ sloganıyla tertip edilen iftar programında konuşan Düzgün, “Ülkü Ocakları Bafra İlçe Başkanlığı olarak, "Her Hafta Ocağa İftara" teması ile verdiğimiz bu haftaki iftar davetimizde sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. Ülkemizde meydana gelen depremde hayatını kaybedenlere rahmet, yaralananlara şifalar diliyoruz. Bizde burada yardım kampanyası yaptık. Her birinizin yardımı dokunduğuna ben bizzat şahidim. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

İlçe Başkanı Düzgün’ün ardından konuşan Ülkü Ocakları Samsun İl Başkanı Gökhan Yaşar, “Mübarek Ramazan ayının bereketiyle geldiğini hepimiz görüyoruz. 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremde hepimiz derinden sarsıldık. Sonrasında vatandaşlarımız ciddi yardımlarda bulundu. Kimi gördüysek, elinde bir paket bebek bezi, su vardı. Ama aynı zamanda gördük ki ana muhalefet partisi lideri Diyarbakır’a gitti. HDP milletvekili ile beraber ‘hükümet göçüğün altında kalmıştır’ diye tarihe geçecek talihsiz bir açıklama yaptı. İftar sofrasında çok fazla bu konulara girmek istemiyorum ama 14 Mayıs’ta çok çalışıp sandıklara sahip çıkmalıyız” diyerek seçim sürecini değerlendirdi.

İftar davetine, sendikaların, üyelerin yanı sıra MHP Samsun Milletvekili aday adayları da konuk olarak katıldı. Konuklardan biri olan Ve MHP Samsun Milletvekili Aday Adayı aynı zamanda İstanbul Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İlyas Topsakal, davet için çok teşekkür ettiğini belirterek, bu vesileyle Bafra’ya geldiğini belirtti. Ocak demek aile demektir diyen Topsakal, görevi gereği İstanbul’da olduğunu belirterek aslen Samsunlu olduğunu ve Bafra’da bulunmaktan Ülkü Ocaklarının iftarına katılmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi.

 

bafra-ulku-ocaklari-her-hafta-ocaga-iftara-temasiyla-iftarda-bir-araya-geldi-1.pngbafra-ulku-ocaklari-her-hafta-ocaga-iftara-temasiyla-iftarda-bir-araya-geldi-2.pngbafra-ulku-ocaklari-her-hafta-ocaga-iftara-temasiyla-iftarda-bir-araya-geldi-3.pngbafra-ulku-ocaklari-her-hafta-ocaga-iftara-temasiyla-iftarda-bir-araya-geldi-4.pngbafra-ulku-ocaklari-her-hafta-ocaga-iftara-temasiyla-iftarda-bir-araya-geldi-5.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.