Bafra Ülkü Ocakları Fırat Çakıroğlu’nu andı

20 Şubat 2015 tarihinde PKK / KCK hain terör örgütünün üniversite yapılanması tarafından katledilen şehit Fırat Yılmaz Çakıroğlu Bafra Alpaslan Türkeş parkında açtığı sergiyle andı.

A+A-

20 Şubat 2015'te Ege Üniversitesinde başlayan PKK / KCK hain terör örgütünün kavgası sonrası şehit olan Fırat Yılmaz Çakıroğlu Bafra Alpaslan Türkeş parkında açtığı sergiyle andı.

Sergiye, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bafra İlçe Başkanı Barbaros Turna, Barış Medya Grup Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Kale ve çok sayıda davetli katıldı.

bafra-ulku-ocaklari-firat-cakiroglunu-andi-001.jpgbafra-ulku-ocaklari-firat-cakiroglunu-andi-002.jpgbafra-ulku-ocaklari-firat-cakiroglunu-andi-003.jpgbafra-ulku-ocaklari-firat-cakiroglunu-andi-004.jpg

Programın açılış konuşmasını yapan, Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Ceyhan Düzgün yaptı, Düzgün şu ifadelere yer verdi, ““7 yıl önce bugün Ülkücü kardeşimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu, Ege Üniversitesi’ni terörist gruplara karşı dar etmiş uğradığı saldırı sonucu şehit edilmiştir. Bizlerde her yıl olduğu gibi yiğit kardeşimizi 20 Şubat günü çeşitli etkinliklerle anarak yad ediyoruz. Fırat Yılmaz Çakıroğlu ismini yaşatmak için hafızalardan silinmemesi için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz.

bafra-ulku-ocaklari-firat-cakiroglunu-andi.jpg

 Bugün burada kendisine ait fotoğrafların bulunduğu sergimizi açtık. Başta Çakıroğlu olmak üzere bütün şehitlerimiz için lokum dağıttık. Gün boyu sürecek etkinliklerimiz kapsamında bizleri ziyaret eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz” Ayrıca, 

Programın hazırlanmasında büyük emek veren değerli Ocak Yöneticilerime, her biri şahsiyet ve iffet abidesi genç bozkurtlarımıza ve asenalarımıza teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun. 

Râbb'im Şehidimiz Fırat Yılmaz Çakıroğlu'nun ruhunu şâd mekânını cennet eylesin.

Haber : Emre Şahinol

 

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.