BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI BASINLA AKŞAM YEMEĞİ YEDİ

BAFRA ÜLKÜ OCAKLARI BASINLA AKŞAM YEMEĞİ YEDİ

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu ve yönetimi Ülkü Ocakları Binasında Bafra'da görev yapan Basın mensuplarıyla bir araya geldi.

A+A-

Bafra Ülkü Ocakları Başkanı Hakan Eroğlu Bafra Ülkü Ocaklarının faaliyetleri konusunda Bafralı basın mebsuplarına bilgiler verdi.


Eroğlu yaptığı konuşpmasında su sözleri söyledi "Bu akşam burada Bafralı Basınh mensubu arkadaşlarımıza hep bir pide ikramı ve sohbet amaçlı toplanmış bulunuyoruz. Bafra Ülkü Ocaklarına göreve geldiğimiz günden bu yana değişik etkinlik ve faaliyetler sunmaya devam ediyoruz. Bafra Ülkü Ocaklarında yönetimimiz ve genç arkadaşlarımızında destekleriyle hazırladığımız faaliyetler, Gitar ve Bağlama Kursu, SBS Kursu, Üniversite öğürencileri ve Orta Öğretim öğrencilerine Türkistan Kurtuluş Mücadelesi ve Enver Paşa Konulu seminerlerle faaliyet gösteriyoruz. İleriki zamanlarda yine Ocak binamızda değişik eğitimsel ve sosyal aktivitelerimiz olacaktır" dedi.

Başkan Eroğlu konuşmasına şu sözlerle devam etti "Bafra Ülkü Ocakları Eğitimve Kültür Vakfımızın binasında da önemli değişiklilkler yaptık. Ocağımızın boya badanasını tamamladık. Mutfağımızda, Bekleme salonumuzda değişikler yaptık. Bafra Ülkü Ocaklarını yeniden değiştirdik. Aynı zaman da sizlerin aracılığı ile düzenlediğimiz faaliyetlerimize dşarıdan vatandaşlarımıza da kapılarımız sonuna kadar açıktır. Burada düzenlediğimiz tüm etkinliklerimize tüm halkımızı, gençlerimizi bekliyoruz" dedi. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.