Bafra Üçpınar Ortaokulu Dart Bölge Finallerinde Samsun’u Temsil Edecek

Bafra Üçpınar Ortaokulu Dart Bölge Finallerinde Samsun’u Temsil Edecek

Bafra Üçpınar Ortaokulu Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda yapılan okul sporları Samsun geneli Yıldız Erkekler Dart müsabakalarında başarıları ve dereceleri ile göz doldurdu.

A+A-

Bafra Üçpınar Ortaokulu Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda yapılan okul sporları Samsun geneli  Yıldız Erkekler Dart müsabakalarında başarıları ve dereceleri ile göz doldurdu.

Yapılan Dart müsabakalarında Bafra Üçpınar Ortaokulu Samsun ikincisi olarak bölge finallerine katılmaya hak kazandı.

Başarılar hakkında Bafra Üçpınar Ortaokulu Müdürü Aydın Öztürk yaptığı açıklamada,’’ Okulumuz Samsun Mustafa Dağıstanlı Spor salonunda yapılan okul sporları Samsun geneli  Yıldız Erkekler Dart müsabakalarında başarılarına yenilerini eklemeiştir. Kastamonu’da yapılacak olan bölge finallerinde Samsun  ilimizi temsil edeceğiz. Bu bizler için bir onur ve gurur kaynağıdır. Öğrencilerimizi hazırlayan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Ferdi BAYIR’ı ,öğrencilerimizi ve velilerini tebrik ederiz.’’dedi.

 

bafra-ucpinar-ortaokulu-dart-bolge-finallerinde-samsunu-temsil-edecek.jpegbafra-ucpinar-ortaokulu-dart-bolge-finallerinde-samsunu-temsil-edecek-001.jpegbafra-ucpinar-ortaokulu-dart-bolge-finallerinde-samsunu-temsil-edecek-002.jpeg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.