Bafra Türkiye'nin göz bebeği

Bafra Türkiye'nin göz bebeği

Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel, ‘’ Bafra Gerçekten Türkiye’nin Göz Bebeği Bir Bölge Ve İlçedir’’

A+A-

Şişli Kaymakamı Ali Fuat Türkel,

 

Bafra Kaymakamlığından 3 Yıl Önce İstanbul Şişli Kaymakamlığına Atanan Ali Fuat Türkel Bafralıların Her Etkinliğinde Yanlarında Olmaya Devam Ediyor.

Son Olarak  İstanbul Bafra Dernekler Federasyonu'nun (Badef) Kongresine Katılarak Bafralılara Olan Sevgisini Yeniden Gösterdi.

Kongrede Yaptığı Konuşmada,’’Bu Kongrede Siz Saygıdeğer Bafralı Hemşerilerimle Beraber Olmanın Mutluluğunu Yaşıyorum. Yanımda Çok Değerli Kendisi De Bafralı Olan Bayrampaşa Kaymakamımız Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Zeytinburnu Kaymakamımız Zekeriya Güney İle Beraber Kongreye Katıldık. Tek Liste Halinde Yapılan Kongrede Güven Tazeleyerek Yeniden

İstanbul Bafra Dernekleri Federasyonu'nun (Badef ) Genel Başkanı Seçilen Mustafa Hacıoğlu Ve Yönetim Kuruluna Başarılar Ve Hayırlı Olsun Dileklerimi Sunuyorum. Ayrıca Samsun Ve Bafra Sevdalısı Hayırsever İş İnsanı Samkon Genel Başkanı Ve Astaş Holding H.Kaya Aşcı Başkanımıza Da Çalışmalarında Başarılar Diliyorum. O Bafra’ya Baba Ocaklarına Cami Yaptırdı, Eğitime Büyük Destek Vererek Turizm Fakültesi Kazandırdı.

 

Bana Bafra İlçesinde Güzel Bir Görev Nasip Oldu. 2 Yıl Gerçekten Keyifli Bir Çalışma Yaptım. Bafra’da Kapımız Ve Gönlümüz Bafralılara Hep Açık Oldu. Elimizden Geldiği Kadar Bafra’mıza Hizmet Ettik. Hatta İz Bıraktığımızı Da Sanıyoruz. Bu Arada Görev Yaptığımız Süre İçerisinde Tüm Bafralılar Ve Samsunlular Kapımızı Çaldılar. Onlara Her Konuda Yardımcı Olmaya Çalıştık. Ben Bafra’yı Ve Bafralıları Çok Seviyorum. Bafra Gerçekten Türkiye’nin Göz Bebeği Bir Bölge Ve İlçe. Bafra Bereketli Bir Ova Ve Yer. Hep Söylüyorum Göz Bebeğimiz Gibi Korunması Lazım. Bafra Karadeniz’in En Büyük İlçelerinden Biridir. Yapılan Çalışmalar Ve Projelerle Bafra İvmesi Büyük Olacak Bir İlçe Olacak. Ben Bafra Ve Bafralıları Çok Sevdim. Şişli Kaymakamı Olduktan Sonra İse Burada Da Bafralı Hemşerilerim Beni Yalnız Bırakmıyor. Onlara Çok Teşekkür Ediyorum. Bafra Bizim Sevdamızdır. Bafra Bereketli Bir Ovadır.’’Diyerek Sözlerini Tamamladı.

bafra-turkiyenin-goz-bebegi.JPGbafra-turkiyenin-goz-bebegi-001.JPG

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.